Ζαρός: Αύξηση κρουσμάτων και...rapid test την επόμενη εβδομάδα

  09 April, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ζαρός: Αύξηση κρουσμάτων και...rapid test την επόμενη εβδομάδα


Σύμφωνα με πληροφορίες απο "Τα Νέα της Πάνω Ρίζας",απότομη είναι η εμφάνιση επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού που καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες στο Ζαρό, με την ανησυχία να είναι φανερή σε πολλούς κατοίκους.
ΌΖΑΡπως αναφέρεται χαρακτηριστικά,ο πλέον γνωστός ιός έφτασε -όπως ήταν αναμενόμενο- και στο Ζαρό , χωρίς ευτυχως μέχρι στιγμής να καταγράφονται ιδιαίτερες επιπτώσεις στην υγεία των νοσουντων.
Χωρίς φυσικά να δημιουργείται πανικός και σενάρια επιστημονικής φαντασίας για θέματα υγείας, δεν παυει να απαιτείται προσοχή από όλους, ώστε να επιτευχθεί ο άμεσος περιορισμός των κρουσμάτων.
Ο διψήφιος καταγεγραμμένος αριθμός κρουσμάτων, κινητοποίησε πάντως τόσο το Δήμο Φαιστού, όσο και τις αρμόδιες υπηρεσίες υγείας και σύμφωνα με πληροφορίες εντός της ερχόμενης εβδομάδας, αναμένεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας, για τη διενέργεια rapid tests.

Είναι θέμα δημόσιας υγείας και οφείλουμε όλοι μας να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, αλλά και τον συνάνθρωπό μας που ίσως δεν γνωρίζουμε ότι ανήκει σε ευπαθή ομάδα.


 

 

  09 April, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα