Ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» για τον εντοπισμό της 16χρονης από τον Πρόεδρο Κουρούτων

mesaralive.gr  20 July, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» για τον εντοπισμό της 16χρονης από τον Πρόεδρο Κουρούτων

Το δικό του ευχαριστώ για την κινητοποίηση και τον εντοπισμό της 16χρονης που είχε εξαφανιστεί στο Αμάρι, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κουρούτων κ. Νίκος Καπελώνης.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει «Πριν από λίγες ώρες οι κάτοικοι του χωριού Κουρούτων είχαμε την ατυχία να βιώσουμε την εξαφάνιση ενός παιδιού. Περιστατικό άγνωστο για την περιοχή μας. Από την πρώτη στιγμή όλοι οι χωριανοί προσπάθησαν να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούσαν. Συναγερμός χτύπησε και στα υπόλοιπα χωριά της περιοχής όπου η ανταπόκριση των κατοίκων ήταν άμεση. Άμεσα στο χωριό βρέθηκε ο Γιώργος Μουρτζανός του Άνδρ. που με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ξεκίνησε την έρευνα. Μεγάλη η κινητοποίηση των Αστυνομικών δυνάμεων, του Πυροσβεστικού σώματος, της ΕΜΑΚ,του Χαμόγελο του παιδιού, των Εθελοντικών ομάδων διάσωσης, του Δ. Αμαριου, του Ελληνικού ερυθρού σταυρού τμήματος Μοιρών και Ρεθύμνου ,της Πολιτικής προστασίας για την χρήση ελικοπτέρου που υπό τον συντονισμό του Γενικού Αστυνομικού Επιθεωρητή Κρήτης Υποστράτηγου κ. Δασκαλακη άρχισαν να χτενίζουν την περιοχή.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στον εντοπισμό της Carisa. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το "Χαμόγελο του παιδιού " που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό της οικογένειας με ψυχολόγο και ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα σε τέτοια περιστατικά».

 

mesaralive.gr  20 July, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα