Η Mesara Cares ζητά εθελοντές για την καμπάνια στειρώσεων

mesaralive.gr  09 September, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Η Mesara Cares ζητά εθελοντές για την καμπάνια στειρώσεων

Μια σημαντική καμπάνια στειρώσεων ξεκινά στη Μεσαρά με το MesaraCares και το Δήμο Φαιστού να ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Η ολιγοήμερη φιλοξενία των αδέσποτων που θα στειρωθούν, η προετοιμασία του χώρου φιλοξενίας των σκυλιών μετά τη χειρουργική επέμβαση, αλλά και η ενημέρωση για την ύπαρξη αδέσποτων ζώων, είναι σημαντικά για την επιτυχία του εγχειρήματος! Το MesaraCares με ανακοίνωσή του κάνει κάλεσμα για εθελοντές τονίζοντας ότι χωρίς αυτούς αυτή η καμπάνια δεν θα είναι εφικτή! Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Δήμος Φαιστού θα αναλάβει τα έξοδα των στειρώσεων, ενώ στα αδέσποτα που θα στειρωθούν θα τοποθετηθούν και μικροτσίπ. Μια πραγματικά σημαντική καμπάνια που θα πρέπει να στηρίξουμε όλοι!!!!

 

Η ανακοίνωση του MesaraCares

Χρειαζόμαστε την προσοχή όλων όσοι ενδιαφέρονται για τα αδέσποτα στη Μεσσαρά! Ο δήμος πρόκειται να ξεκινήσει μια καμπάνια στειρώσεων ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ (η προτεραιότητα δίνεται σε θηλυκά σκυλιά και μεγάλα αρσενικά σκυλιά). Ο χώρος όπου μπορούν να φιλοξενηθούν τα θηλυκά μετά τη χειρουργική επέμβαση δεν είναι έτοιμος. Ζητούμε εθελοντές για να:

1. Φιλοξενήσετε 1 στειρωμένο θηλυκό για περίπου 7 ημέρες μέχρι να κλείσουν τα ράμματα (θα διατεθούν τροφή και φάρμακα)
2. Βοηθήστε μας να προετοιμάσουμε το χώρο φιλοξενίας για τα σκυλιά μετά τη χειρουργική επέμβαση (κατασκευή του φράχτη και σπιτιών για τα σκυλιά).
3. Ενημερώστε μας για τα αδέσποτα που χρειάζονται στείρωση στη γειτονιά σας.

Τα στειρωμένα αρσενικά θα επιστρέψουν στο ίδιο τόπο που βρέθηκαν μόλις ξυπνήσουν από την αναισθησία. Τα θηλυκά θα φιλοξενηθούν για 7 ημέρες μετά την επέμβαση. Όλα τα ζώα θα λάβουν μικροτσίπ και θα εμβολιαστούν μαζί με τη στείρωση.

Αυτή η καμπάνια δεν είναι έφικτη χωρίς εθελοντές. Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας στο FB ή στο 6985 985 627. Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας!

Η ομάδα Mesara Cares

P.S. Δεδομένου ότι ο δήμος θα αναλάβει τα έξοδα των στειρώσεων, οι δωρεές σας θα πάνε για την κατασκευή των σπιτιών για τα σκυλιά, της ύδρευσης και του φράχτη! Επίσης, οι τροφές και τα φάρμακα για τα φιλοξενούμενα σκυλιά θα πληρώνονται από τις δωρεές σας! Δωρίστε, για να στειρώσουμε περισσότερα σκυλιά!
---------------------

Και στα Αγγλικά

IMPORTANT ANNOUNCEMENT! 
We need attention of all of you who care about strays in Mesara! Municipality is about to launch a sterilization campaign for the STRAY DOGS (the priority is given to female dogs and large male dogs). The space where females can be kept after the surgery is not ready. We are asking you to volunteer to:

1. Foster sterilized females for about 7 days until the stitches heal (food and medicine will be provided)
2. Help us to prepare a space to host the dogs after surgery (construction of the fence and dog kennels).
3. Inform us about strays that need sterilization.

Sterilized males will be let out after they wake up from the anesthesia at the same location they were found. Females will be let out 7 days after the surgery. All animals will be micro-chipped and vaccinated during sterilization.

This campaign is not possible without volunteers. Please, contact us in FB or call 6985 985 627. Thank you for your cooperation!

P.S. Since municipality will take over the sterilization costs, your donations will go for the construction of the kennels, water supply and the fence! Also, food and medications for fostered dogs will be paid from your donations! Donate, so that we can sterilize as many dogs as possible!

Mesara Cares team

 

mesaralive.gr  09 September, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα