Μια «ανάσα» στο πρόβλημα ύδρευσης του Πλακιά

mesaralive.gr  07 July, 2018 ΑΡΘΡΑ
Μια «ανάσα» στο πρόβλημα ύδρευσης του Πλακιά

Μια μικρή ανάσα στο χρόνιο πρόβλημα ύδρευσης που αντιμετωπίζει ο Πλακιάς του Δήμου Αγίου Βασιλείου, έρχεται να δώσει ένα σημαντικό έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την εποχή.

Το έργο δεν δίνει οριστικές λύσεις ωστόσο αντιμετωπίζει προς το παρόν το πρόβλημα μέχρι να υλοποιηθεί το μεγάλο έργο ύδρευσης της περιοχής μέσω του προγράμματος ΟΧΕ του ΠΕΠ Κρήτης.  Να σημειωθεί ότι η Δημοτική Αρχή Αγίου Βασιλείου έρχεται καθημερινά αντιμέτωπη με μικρά και μεγάλα τεχνικά προβλήματα που αφορούν τους Δημότες .  Υπάρχουν προβλήματα που χρήζουν γενναίας χρηματοδότησης την οποία δεν μπορεί να καλύψει ο Δήμος και αναζητούνται εναλλακτικοί τρόποι χρηματοδότησης (ΕΣΠΑ, Υπουργεία, Περιφέρεια κτλ). Υπάρχουν όμως πάρα πολλά καθημερινά προβλήματα τα οποία επιλύονται με μικρές παρεμβάσεις, από πόρους του Δήμου σε συνδυασμό με την εμπειρία της Δημοτικής Αρχής σε τεχνικά ζητήματα. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και αυτό που αφορά το έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Πλακιά μέχρι να υλοποιηθεί το μεγάλο έργο ύδρευσης. Να σημειωθεί ότι με την υδρομάστευση, η οποία ολοκληρώνεται εντός 10 ήμερών , θα παρέχονται στο δίκτυο ύδρευσης του Πλακιά επιπλέον 80 έως 100 κμ/ώρα νερού. 
Ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία των εργασιών και ευχαρίστησε τους Αντιδημάρχους Λευτέρη Σηφάκη και Γιώργη Λιοδάκη για την συνεχή παρουσία τους στο έργο , των συντονισμό των εμπλεκομένων και την υποδειγματική συνεργασία.

 

mesaralive.gr  07 July, 2018 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα