Παγκόσμιο σοκ για την Κέιτ Μίντλετον: Πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ η είδηση πως έχει καρκίνο

  23 March, 2024 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Παγκόσμιο σοκ για την Κέιτ Μίντλετον: Πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ η είδηση πως έχει καρκίνο

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα ανακοίνωσε τον λόγο για τον οποίο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, τελειώνοντας τις θεωρείες συνομωσίας, με τα ΜΜΕ παγκοσμίως να προβάλουν στο πρώτο τους θέμα την είδηση.

Η Daily Mail γράφει στον τίτλο: Η Κέιτ αποκάλυψε πως έχει καρκίνο. Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας, γενναία αν ανακοίνωσε πως δίνει μάχη με την ασθένεια και κάνει χημειοθεραπείες», προσθέτοντας την φράση της: «θα είμαι καλά»


«Η Κάθριν, πριγκίπισσα της Ουαλίας, έχει καρκίνο» αναφέρει στον τίτλο του το CNN, το οποίο το ανέδειξε σε πρώτο θέμα.


«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας λέει ότι κάνει θεραπεία για τον καρκίνο» σχολιάζει το BBC, το οποίο έχει και live ενημέρωση για τις εξελίξεις.

Η Independent σχολιάζει: «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε την προσωπική μάχη της με τον καρκίνο σε ένα γενναίο μήνυμα σε βίντεο»

 

Την είδηση παίζει ψηλά και το Reuters.


Η Corriere de la Serra έχει επίσης πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της την ανακοίνωση της Μίντλετον.


«Καρκίνος! Η Κέιτ ανακοινώνει τη συγκλονιστική διάγνωση σε ένα παγκάκι στο πάρκο. Ξεκινά χημειοθεραπείες» περιγράφει η Γερμανική Bild.


Στη Γαλλία, η Le Parisien φιλοξενεί επίσης την είδηση στο πρώτο της θέμα: «Κέιτ Μίντλετον: Η πριγκίπισσα ανακοινώνει ότι πάσχει από «καρκίνο» και ξεκίνησε χημειοθεραπείες» αναφέρει.

 

  23 March, 2024 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα