Πανηγύρισαν το Χρυσό του Μανώλη Στεφανουδάκη στο Τυμπάκι

mesaralive.gr  10 September, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Πανηγύρισαν το Χρυσό του Μανώλη Στεφανουδάκη στο Τυμπάκι

Είναι από τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό του Μανώλη Στεφανουδάκη εδώ και πολλά χρόνια, φίλος του και μέλος του προπονητικού team του γίγαντα αθλητή!

Ο λόγος για τον Ιπποκράτη Σκαντζάκη από το Τυμπάκι, ο οποίος μαζί με τον Γιώργο Βαρβεράκη – που τον είδαμε πλάι στον Μανώλη Στεφανουδάκη συγκινημένο την ώρα της απονομής – και τον Ιάκωβο Ιωαννίδη, προπονούν τον γίγαντα Μεσαρίτη Αθλητή!

Και μπορεί χθες ο Ιπποκράτης να μην ήταν στο Ρίο, ωστόσο το μυαλό και η καρδιά του όλες αυτές τις μέρες βρισκόταν δίπλα στο Μανώλη! Ο Ιπποκράτης  γνωρίζοντας από πρώτο χέρι, τις τεράστιες δυνατότητες του αθλητή του, πίστευε στο Χρυσό και χθες επιβεβαιώθηκε! Τα πανηγύρια στο Τυμπάκι δεν άργησαν να αρχίσουν! Ο Ιπποκράτης Σκαντζάκης με μέλη της οικογένειάς του και φίλους fun του Μανώλη Στεφανουδάκη πανηγύρισε το Χρυσό Μετάλλιο ! Και δικαίως τα πανηγύρια! Εξάλλου ο Μανώλης Στεφανουδάκης μας το χε δηλώσει στη συνέντευξή του στο mesaralive.gr πως όλα είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και μιας δυνατής ομάδας που στηρίζει κάθε αθλητή! Μέρος αυτής της δυνατής ομάδας είναι και το εξαιρετικό προπονητικό team του Χρυσού Παραολυμπιονίκη και του αξίζουν συγχαρητήρια!!!!

 

mesaralive.gr  10 September, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα