Παράδοση καπακιών στα πλαίσια της δράσης του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

mesaralive.gr  05 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Παράδοση καπακιών στα πλαίσια της δράσης του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Ολοκληρώνεται μέσα στο Μάιο, η δράση του Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» για την συλλογή και ανακύκλωση καπακιών!

Μια δράση που φέτος γίνεται σε συνεργασία με τα σχολεία και βέβαια την εταιρεία ΒΟΤΟΜΟΣ!

Να υπενθυμίσουμε ότι ο  Σύλλογος «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» αρχές του 2017, προχώρησε σε σχετικό κάλεσμα προς όλους τους μαθητές της περιοχής, για την συλλογή και ανακύκλωση καπακιών

με στόχο  να αγοραστούν αναπηρικά αμαξίδια και άλλα είδη που παρέχονται σε άτομα που τα έχουν ανάγκη. Μάλιστα ο σύλλογος για να δώσει κίνητρα στους μαθητές ανακοίνωσε και την έναρξη  διαγωνισμού συλλογής καπακιών για όλα τα σχολεία της περιοχής μας! Το σχολείο που θα έχει  μαζέψει τα περισσότερα καπάκια θα κερδίσει ένα δώρο έκπληξη!

Ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός

Φτάσαμε αισίως στο Μάιο, οπότε είχε ανακοινωθεί ότι θα ολοκληρωθεί ο  διαγωνσιμός συλλογής καπακιών! Έτσι ο Σύλλογος ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, με σχετική ανακοίνωσή του καλεί τα σχολεία που συνέλεξαν καπάκια να τα παραδώσουν σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες! Έτσι καπάκια θα παραδίδονται την   Τετάρτη 17 Μαΐου από τις 11.00-14.00 στη Φανερωμένη στην έδρα του Συλλόγου και την Πέμπτη 18 Μαΐου από τις 11.00-14.00, στις αποθήκες της εταιρία Βότομος στο Ηράκλειο.  Μετά την καταμέτρηση, θα ανακοινωθούν οι νικητές και θα βραβευθούν σε ειδική εκδήλωση του συλλόγου για την οποία θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση!!!

 

mesaralive.gr  05 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα