Σημαντικό διπλό με ολική ανατροπή ο ΑΟ Τυμπακίου με 1-2 επί του Ρωμανού στην Ελιά

mesaralive.gr  19 September, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σημαντικό διπλό με ολική ανατροπή ο ΑΟ Τυμπακίου με 1-2 επί του Ρωμανού στην Ελιά

Με ολική ανατροπή, ο ΑΟ Τυμπακίου κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό διπλό το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Ελιάς, επικρατώντας με σκορ 1-2 του Ρωμανού για την 2η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και στο 13΄ κατάφεραν στην πρώτη καλή ευκαιρία που είχαν να προηγηθούν στο σκορ, όταν μετά από σέντρα του Καραντινάκη, ο Τραβαγιάκης με κεφαλιά, σημείωσε το 1-0.
Από εκεί και μετά, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν απόδοση, χωρίς ωστόσο να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία του Λιουδακη.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 47΄, οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Τραβαγιάκη.
Οι φιλοξενούμενοι έχοντας πλέον την αριθμητική υπεροχή, προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, κάτι το οποίο πέτυχαν στο 63΄ με τον Νιολάκη να σημειώνει με ωραίο σουτ το 1-1.
Οι παίχτες του ΑΟ Τυμπακίου στη συνέχεια έχοντας την υπεροχή, κατάφεραν να πετύχουν την ολική ανατροπή με τον Χριστοδουλάκη στο 65′ να σημειώνει το τελικό 1-2 και να χαρίζει έτσι την δεύτερη συνεχόμενη σε ισάριθμα παιχνίδια νίκη στην ομάδα του Τυμπακίου.

Ρωμανός: Λιουδάκης, Κάτελας, Χαλκιαδάκης Γ., Κάββαλος, Τραβαγιάκης, Γαμβιεράκης (46′ Ντίνος), Φιράνι, Χουρδάκης, Κακουλάκης (65′ Ξηλούρης), Οικονομάκης, Καραντινάκης.

ΑΟ Τυμπακίου: Κωνσταντουλάκης, Γαργανουράκης, Τρακατούνας, Τριάντης, Χριστοδουλάκης, Ντάλας (80′ Φιτσάκης), Φλόρενς, Κορεόνε (42′ λ.τ. Νιολάκης), Αναγνωστάκης, Ναβροζίδης, Μαρακομιχελάκης.

Δηλώσεις του προπονητή του ΑΟΤ κ. Νίικου Ίσσαρη

“Ήρθαμε να παίξουμε πιστεύω πολύ διαβασμένοι για τον αντίπαλο με σκοπό αποκλειστικά την νίκη. Γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος θα έπαιζε με μεγάλες μπαλιές από πίσω το μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Εκεί που ελέγχαμε το παιχνίδι δεχθήκαμε ένα γκολ από ένα στημένο νομίζοντας ότι ο παίκτης των αντιπάλων ήταν σε θέση οφ σάιτ. Μεγάλη αδράνεια της άμυνας σε αυτό το σημείο, παγώσαμε και μας επηρέασε αρκετά για ένα δεκάλεπτο. Κατ επέκταση ήρθε και ο τραυματισμός ενός καλού ποδοσφαιριστή και αυτό μας επηρέασε με μια αναγκαστική αλλαγή.''

 

mesaralive.gr  19 September, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα