Συνεχίζεται η στήριξη στο Σύλλογο Γονέων του ΔΣ Πετροκεφαλίου

mesaralive.gr  30 October, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Συνεχίζεται η στήριξη στο Σύλλογο Γονέων του ΔΣ Πετροκεφαλίου

Από τα πρώτα του «βήματα» το νέο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πετροκεφαλίου έδειξε πως έχει όρεξη να προσφέρει στο σχολείο!

Οι δράσεις του εξέπληξαν ευχάριστα, ενώ η έκδοση του εξαιρετικού ημερολογίου για το 2018, ένα συλλεκτικό ημερολόγιο (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ενθουσίασε! Το Σάββατο στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ο Σύλλογος Γονέων διέθεσε το ημερολόγιο σε περίπτερό του στην πλατεία του Πετροκεφαλίου και ο κόσμος «αγκάλιασε» και αυτή την προσπάθεια. Και για όσους δεν μπόρεσαν να το προμηθευτούν, διατίθεται στο σχολείο αλλά και από μέλη του Συλλόγου.

Σε ευχαριστήριό του ο Σύλλογος Γονέων αναφέρει «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που για μια ακόμη φορά αγκαλιάσατε την προσπάθεια του συλλόγου μας! Ευχαριστούμε τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και όλη την τοπική κοινωνία Πετροκεφαλίου που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας και μας στηρίζει έμπρακτα. Για όσους δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν τα ημερολόγια του συλλόγου, θα μπορούν να απευθυνθούν στη διεύθυνση του σχολείου αλλά και στα μέλη μας.».

 

mesaralive.gr  30 October, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα