Συνέλαβαν τον κτηνοτρόφο για να τον... προστατεύσουν!

mesaralive.gr  08 August, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Συνέλαβαν τον κτηνοτρόφο για να τον... προστατεύσουν!

Άγριες οι διαθέσεις των συγχωριανών του!

Έκρυθμη εξακολουθεί να είναι η κατάσταση στο Ζαρό από τη συμπεριφορά και δράση συγκεκριμένου κτηνοτρόφου, τα κοπάδια του οποίου προκαλούν συστηματικά ζημιές στις περιουσίες συγχωριανών του.

Πρόκειται για το θέμα που είχε αποκαλύψει το περασμένο Σάββατο το cretalive μετά την οργισμένη διαμαρτυρία σε εισαγγελία και περιφέρεια Κρήτης κάτοικοι της περιοχής.Την ίδια μέρα αστυνομικοί του ΤΑΕ Μεσσαράς διενήργησαν έλεγχο στον 40χρονο και τον συνέλαβαν για παραβάσεις του νόμου περί κτηνοτροφικών δηλώσεων. 

Ο κτηνοτρόφος παραπέμφθηκε σήμερα στο Αυτόφωρο και ζήτησε προθεσμία για να δικαστεί την ερχόμενη Τετάρτη τελικά. Λίγο πριν την αποχώρηση του από την αίθουσα ο εισαγγελέας της έδρας κ. Θεοφανίδης  τον ρώτησε πως θα μεριμνήσει για την οικονομική ζημιά που έχει προκαλέσει στους παθόντες και του " χτύπησε " καμπανάκι προειδοποιώντας τον χαρακτηριστικά: " το ξέρετε πως θέλουν να σας λιντσάρουν και η κράτηση σας ήταν μέτρο για την προστασία σας;"

Ο κτηνοτρόφος το μόνο που ψέλλισε είναι πως έχει φροντίσει για την αποκατάσταση των ζημιών αλλά το εκρηκτικό κλίμα που επικρατεί στην περιοχή παραμένει και οι διαθέσεις των συγχωριανών του είναι άγριες!

 

cretalive.gr

 

mesaralive.gr  08 August, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα