Τι λέει ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος που έθαψε το θύμα του μαζί με το ΙΧ του

  01 July, 2018 ΑΡΘΡΑ
Τι λέει ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος που έθαψε το θύμα του μαζί με το ΙΧ του

"Τον έθαψα γιατί παραλογίστηκα". Αυτό δηλώνει μιλώντας στην εφημερίδα Real News ο καθ'ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του Παντελή Δουρουντάκη...

Ένα φονικό στην Κρήτη που ξεκίνησε ως εξαφάνιση και που στη συνέχεια συγκλόνισε το πανελλήνιο με τις απίστευτες εξελίξεις και ανατροπές.

Σύμφωνα με τα όσα λέει, ο 44χρονος που έχει προφυλακιστεί, το θύμα, τη μοιραία μέρα, μπήκε στο λατομείο και τον απείλησε με το όπλο στο χέρι. «Στη συνέχεια, με πυροβόλησε μια φορά κι ευτυχώς για μένα αστόχησε. Όταν πήγε να μου ρίξει ξανά, το όπλο του έπαθε εμπλοκή και αστραπιαία έριξα προς το μέρος του χωρίς να σημαδεύω. Έχασα το μυαλό μου, θόλωσα και πανικοβλήθηκα», αναφέρει και συμπλήρωσε πως στη συνέχεια μετέφερε τη σορό του άτυχου ηλικιωμένου στον Αλικιανό Χανίων. 

«Το μυαλό μου είχε θολώσει και έκρυψα την αλήθεια στην πρώτη κατάθεση», είπε ο 44χρονος ο οποίος αποκάλυψε πως μετά τη δολοφονία πήγε στο Άγιο Όρος. «Πήγα στο Άγιον Όρος να ζητήσω συγχώρεση, αλλά το βάρος που κουβαλούσα ήταν τόσο μεγάλο που δεν άντεξα και πήγα να παραδοθώ. Όταν πήγα στην Αστυνομία δεν ήξερα ότι υπάρχει ένταλμα», ανέφερε. 

Τι λέει ο αδελφός του δράστη
«Θλίβομαι για ό,τι συνέβη. Δεν ήμουν στο λατομείο όταν συνέβη το κακό, καθώς είχα αποχωρήσει νωρίτερα μαζί με τον υπάλληλό μας. Μας είχαν συλλάβει ως υπόπτους για τη δολοφονία. Ρώτησα τον Γιάννη πώς γίνεται να έχουμε μπλέξει έτσι και τότε με λυγμούς μου αποκάλυψε την αλήθεια», δηλώνει στη Real News ο αδερφός του κατηγορουμένου.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος ηλικιωμένος είχε βρεθεί θαμμένος, μετά από υπόδειξη του ίδιου του καθ'ομολογίαν δολοφόνου του, σε βάθος 6 μέτρων και ένα παραπάνω ήταν θαμμένο το αυτοκίνητο του 70χρονου. 

Πηγή:www.ekriti.gr

 

  01 July, 2018 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα