Toλμάμε Μαζί: Επιτυχημένη η κεντρική ομιλια Νικολιδάκη στο Τυμπάκι

mesaralive.gr  06 October, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Toλμάμε Μαζί: Επιτυχημένη η κεντρική ομιλια Νικολιδάκη στο Τυμπάκι

Tην κεντρική του ομιλία πραγματοποιήσε το βράδυ της Πέμπτης ο υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού και επικεφάλης της παράταξης "Τολμάμε Μαζί" Γρηγόρης Νικολιδάκης στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στην Κεντρική Πλατεία Τυμπακίου.

Ο νυν Δήμαρχος Φαιστού, σε μια κατάμεστη πλατεία, στο πλαίσιο της ομιλίας του, υπερασπίστηκε το έργο έκανε η Δημοτική αρχή στη διάρκεια της θητείας του, δίνοντας ιδιαίατερη έμαφση στα αναπτυξιακά έργα για την περιοχή του Τυμπακίου, όπως ο Περιφερειακός Δρόμος καθώς και στη χρηματοδότηση που έχει εξασφαλιστεί για σημαντικές πρωτοβουλίες στο κομμάτι του Παραλιακού μετώπου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε έργα όπως η ανάπλαση του Αγίου Τίτου που βρίσκεται ήδη σε τροχιά υλοποίησης, στη μελέτη  για την ανάπλαση στο Μετόχι,αλλά και την ανέγερση νέου ειδικού σχολείου στπ Τυμπάκι.

Δεν παρέλειψε, επίσης, να κάνει λόγο για την αποχέτευτικό σύστημα του Κόκκινου Πύργου που είναι στα σκαριά και την πριοθέτηση της χερσαίας ζώνης στολιμάνι.Παράλληλα δήλωσε αισιόδοξος για έργα που έχουν καθυστερήσει όπως ο δρόμος που θα οδηγεί στα σχολεία (Γυμνάσιο-Λύκειο Τυμπακίου) και η ανέγερση συγχρονου Κλειστού Γυμναστηρίου στην περιοχή, για το οποίο οι εργασίες έχουν ξεκινήσει απο τον Δεκέμβρη του 2021 και οι αρχικές εκτιμήσεις προέβλεπαν ολοκλήρωση του μέσα σε 18 μήνες.

Τέλος, ο κ.Νικολιδάκης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την παρουσία τπυ κόσμου, κάνοντας λόγο για "Συμβόλαιο τιμής" με τους δημότες που σηματοδοτεί όλα όσα έχουν γίνει κι όσα φιλοδοξεί να πετύχει σε περίπτωση που ανανεωθεί η θητεία του.

Κλείνοντας την ομιλία του έίπε χαρακτηριστικά ότι δεν επιθυμεί να είναι μόνο Δήμαρχος των έργων αλλά και της καρδιάς των δημοτών,

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση στο κοινό των υποψηφίων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο που θα δώσει τη μάχη του σταυρού την ερχόμενη Κυριακή.

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

mesaralive.gr  06 October, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα