Φαιστός-Συμμαχία προόδου: Ολοκλήρωσε την εκστρατεία του στο Τυμπάκι με παλμό ο Γιάννης Μαθιουδάκης

mesaralive.gr  07 October, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Φαιστός-Συμμαχία προόδου: Ολοκλήρωσε την εκστρατεία του στο Τυμπάκι με παλμό ο Γιάννης Μαθιουδάκης

Μήνυμα ανατροπής και...νίκης έστειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού

Mέσα σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποίηση την τελευταία του προεκλογική συγκέντρωση στην ιστορική έδρα του Δήμου Φαιστού ο επικεφαλής του συνδυασμού "Φασιτός-Συμμαχία Προόδου κ.Γιάννης Μαθιουδάκης, οοποίος μετά απο χρόνια ενασχόλησης με την τοπική αυτοδιοίκηση φιλοδοξεί αυτή τη φορά να κόψει πρώτος το νήμα στην κούρσα για τον δημαρχιακό θώκο.

Ο κύριος Μαθιουδάκης απευθυνόμενος στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί το βράδυ της Παρασκευής στο Τυμπάκι έστειλε το δικό του μήνυμα ανατροπής μιας δημοτικής αρχής, τα μέλη της οπίας, όπως είπε, τα τελυταία χρόνια, εξυπηρετούσαν τα δικά τους προσωπικά συμφέροντα και τα συμφέροντα των φίλων τους αφήνοντας τον πολίτη στο περιθώριο.

Επεσήμανε,τέλος, ότι ήρθε η ώρα ο Δήμος να δουλέψει για τις ανάγκες των πολιτών με στόχο την ουσιαστική ανάπτυξη της περιοχής σε όλους τους τομείς.

Η ανακοίνωση της παράταξης:


ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΙΚΗΣ!

Ούτε στο Τυμπάκι σταμάτησε το κύμα του κόσμου που δίνει δυναμικά το "παρών " στις προεκλογικές ομιλίες του Γιάννη Μαθιουδακη.
Ο Επικεφαλής της Φαιστός - Συμμαχία Προόδου , αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που έδωσε βροντερό παρών αποψε Παρασκευή στην ιστορική εδρα του Δήμου, τόνισε προς πάσα κατεύθυνση ότι η πόλη του τουρισμού και του Πρωτογενούς Τομέα, θα πάρει όσα δικαιούται την επόμενη πενταετία!
Με αντιδημαρχία τουρισμού, αποκλειστικά για θέματα που αφορούν την τουριστική ανάπτυξη. Με προώθηση των ενεργειών και συμβολή για την εκτροπή του Πλατύ . Με τροποιηση και εφαρμογή του σχεδίου Πόλεως. Με λειτουργία του παρατημένου στην τύχη του κυκλοφοριακού πάρκου αγωγής!
Και φυσικά, με αλλαγή νοοτροπίας στη Διοίκηση του τόπου! Μακριά από συναλλαγές κάτω από το τραπέζι.Μακριά από συγκάλυψη των παραβατικων ενεργειών. Μακριά από εξωθεσμικές παρεμβάσεις για την λειτουργία του Δήμου! Με τον πολίτη στην πρώτη γραμμή. Χωρίς εκφοβισμούς και απειλές!
Ο Γιάννης Μαθιουδάκης έδειξε και απέδειξε γιατί πρέπει να είναι ο επόμενος Δήμαρχος Φαιστού!
Για τη νέα γενιά!
Για έναν Δήμο βιώσιμο!
Για έναν Δήμο για Όλους!!

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ
 

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

mesaralive.gr  07 October, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα