Μεσαρα: Οι κλειστοί δρόμοι την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα σε Τυμπάκι και Γόρτυνα

  14 March, 2024 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μεσαρα: Οι κλειστοί δρόμοι την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα σε Τυμπάκι και Γόρτυνα

Έκτακτα μέτρα τροχαίας θα εφαρμοστούν από το πρωί της Κυριακής (16/3) σε περιοχές της ΠΕ Ηρακλείου λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Ειδικότερα, 

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, ανακοινώνονται έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου κατά τη διάρκεια καρναβαλικών εκδηλώσεων την Κυριακή 17.03.2024 ως εξής:

Στη Δημοτική Ενότητα Τυμπακίου Δήμου Φαιστού κατά τις ώρες 11:00 έως 19:00

 

Απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην περιοχή της δ.ε. Τυμπακίου Δήμου Φαιστού, στο τμήμα Εθνικής Οδού Ηρακλείου-Αγίας Γαλήνης από τη συμβολή της με την οδό Αγίου Νεκταρίου έως τη συμβολή της με την Επ.Ο. Τυμπακίου - Αποδούλου, κατά τις ώρες 11:00 έως 19:00
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στις ανωτέρω οδούς και θα πραγματοποιείται μέσω των λοιπών παρακαμπτήριων τοπικών οδών, επί των οποίων απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση.

Καθαρά Δευτέρα

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, ανακοινώνονται έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Δημοτική Ενότητα Αγίας Βαρβάρας Δήμου Γόρτυνας κατά τις ώρες 11:00 έως 18:00 την Καθαρή Δευτέρα 18.03.2024 ως εξής:

Απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην περιοχή της δ.ε. Αγίας Βαρβάρας Δήμου Γόρτυνας, στο τμήμα της Εθνικής Οδού Ηρακλείου - Αγίας Γαλήνης από το ύψος του κυκλικού κόμβου που συμβάλει η Π.Ε.Ο. με τη Ν.Ε.Ο., έως τη συμβολή της με επαρχιακή οδό Αγ. Βαρβάρας-Μεγάλης Βρύσης, κατά τις ώρες 11:00 έως 18:00, την Καθαρή Δευτέρα 18.03.2024.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στις ανωτέρω διασταυρώσεις και θα πραγματοποιείται μέσω των λοιπών παρακαμπτήριων τοπικών επαρχιακών οδών, επί των οποίων απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία να ενημερώνονται για τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες, να συμμορφώνονται στις πληροφοριακές πινακίδες καθώς στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

 

  14 March, 2024 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα