Μια  όμορφη συνάντηση  στο Δημοτικό Σχολείο Πετροκεφαλίου

mesaralive.gr  01 April, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μια  όμορφη συνάντηση  στο Δημοτικό Σχολείο Πετροκεφαλίου

Ξεχωριστά όμορφη ήταν η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το πρωί μεταξύ των μαθητών του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και του Ειδικού Νηπιαγωγείου Μοιρών που λειτουργούν στην Πόμπια και του Δημοτικού Σχολείου Πετροκεφαλίου!

Οι εκπαιδευτικοί των Ειδικών Σχολείων είχαν ενημερώσει εδώ καιρό για την πρόθεσή τους να επισκεφτούν μαζί με τους μαθητές τους το Δημοτικό Σχολείο Πετροκεφαλίου. Έτσι την Πέμπτη, μαθητές και εκπαιδευτικοί από την Πόμπια βρέθηκαν στο Πετροκεφάλι, όπου τους υποδέχτηκαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Πετροκεφαλίου! Παρόν και ο δραστήριος σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Πετροκεφαλίου, ο οποίος φρόντισε για τα κεράσματα με πορτοκαλάδες και νόστιμες λιχουδιές που είχαν φτιάξει οι μαμάδες από το Σύλλογο Γονέων του Πετροκεφαλίου.

Οι μαθητές των δύο σχολείων, παίξανε, ζωγραφίσανε, φτιάξανε κουλουράκια και διασκέδασαν με την ψυχή τους την πολύ όμορφη αυτή  συνάντηση!!!

Οι μαθητές από την Πόμπια, προσέφεραν μάλιστα μια πολύ όμορφη ζωγραφιά εις ανάμνηση της επίσκεψής τους, στο Δημοτικό Σχολείο Πετροκεφαλίου!!!

 

mesaralive.gr  01 April, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα