Στην παράταξη του Γρηγόρη Νικολιδάκη για τον δήμο Φαιστού η Ειρήνη Μαράκη

https://www.cretalive.gr/  27 August, 2023 ΑΡΘΡΑ
Στην παράταξη του Γρηγόρη Νικολιδάκη για τον δήμο Φαιστού η Ειρήνη Μαράκη

Συμμετέχει στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Η κ. Ειρήνη Μαράκη από το Τυμπάκι συμπορεύεται στο πλευρό του Γρηγόρη Νικολιδάκη, επισημαίνεται σε ανακοίνωση της παράταξης "Τολμάμε μαζί". Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνονται ακόμη τα εξής:

"Πρόκειται για μία γυναίκα υπερδραστήρια, με πλούσια εθελοντική και κοινωνική δράση στον πολιτισμό αλλά και στην εκπαίδευση. 
Είναι παντρεμένη με τον κύριο Ιωάννη Χριστοδουλάκη και κατοικούν μόνιμα στο Τυμπάκι.
Έχει σπουδάσει στην Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και υπηρέτησε με συνέπεια και υπευθυνότητα όλα τα χρόνια της θητείας της ως καθηγήτρια φιλόλογος ενώ συνταξιοδοτήθηκε από την υπηρεσία ως διευθύντρια στο νεοσύστατο Εσπερινό Γυμνάσιο-Λύκειο Τυμπακίου.
Διετέλεσε επί 8 χρόνια γραμματέας του πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου και για μία τετραετία γραμματέας του Πρότυπου Συλλόγου Γυναικών Τυμπακίου. Επί δύο έτη υπήρξε γραμματέας της Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Φαιστού. Την καλωσορίζουμε στην παράταξη μας και στον κοινό μας αγώνα για ένα δήμο πρότυπο ευημερίας, ανάπτυξης και πολιτισμού.

Είμαι πρόθυμη να δώσω το χρόνο, την ενέργεια και τις ιδέες μου

"Η αγάπη μου για τα κοινά και για τον τόπο μου, με οδήγησε να πάρω την απόφαση να κατέβω στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, για να προσφέρω την βοήθεια και την αφοσίωση μου στο δήμο και στην πολύπλευρη ανάπτυξη του.
Δεσμεύομαι να εργαστώ ακούραστα για το καλό του τόπου μου. Είμαι πρόθυμη να δώσω το χρόνο, την ενέργεια και τις ιδέες μου για να δω την περιοχή μου να ακμάζει και να προοδεύει. Ο δήμαρχός μας, κ Γρηγόρης Νικολιδάκης είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην ανάπτυξη της περιοχής μας και μέσα από τη δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να επιτύχει σημαντικές αλλαγές και βελτιώσεις.
Ο Δήμαρχος κύριος Νικολιδάκης και εκ νέου υποψήφιος, δείχνει όχι μόνο την ικανότητά του να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις αλλά και την ευαισθησία του προς τις ανάγκες της περιοχής και της κοινότητάς μας. Το κύριο χαρακτηριστικό του, που με έκανε να πω το Ναι στην πρόταση του και να κατέβω στις εκλογές, είναι η ικανότητά του για συνεργασία.
Μέσα από την εμπειρία μου ως εκπαιδευτικός, γνωρίζω πολύ καλά ό,τι πηγαίνει μπροστά όποιος μαθαίνει να ακούει και να συνεργάζεται. Η εκπαίδευση αποτελεί το θεμέλιο της κοινωνικής μας εξέλιξης και της μελλοντικής μας ευημερίας, την έχω υπηρετήσει για 35 συναπτά έτη και γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι εκείνη που φωτίζει το δρόμο προς τη γνώση, την καινοτομία και την κριτική σκέψη. Για αυτό το λόγο η ανάπτυξη της εκπαίδευσης στην περιοχή μας πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για όλους μας και πρέπει να επενδύσουμε σε εκπαιδευτικά προγράμματα και πόρους.
Δεσμεύομαι να εργαστώ ακατάπαυστα για να αξίζω την ψήφο σας".

 

https://www.cretalive.gr/  27 August, 2023 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα