1000 ευρώ από τον  Πολιτιστικό Σύλλογο Σκουρβούλων στο Κ.Υ. Μοιρών, για αγορά αναλώσιμου υλικού

mesaralive.gr  22 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
1000 ευρώ από τον  Πολιτιστικό Σύλλογο Σκουρβούλων στο Κ.Υ. Μοιρών, για αγορά αναλώσιμου υλικού

Μπορεί τα έσοδά του να είναι πενιχρά, όπως και όλων των Πολιτιστικών Συλλόγων εξάλλου, μπορεί στο ταμείο να υπάρχουν λιγοστά χρήματα που προέρχονται από εκδηλώσεις, ωστόσο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκουρβούλων, προχώρησε σε μια εξαιρετική ενέργεια, δωρίζοντας 1000 ευρώ στο Σύλλογο Εργαζομένων Κέντρου Υγείας Μοιρών, για την προμήθεια αναλώσιμου υλικού.

Η ενέργεια αυτή θα μπορούσε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους φορείς ή συλλόγους, ώστε να στηριχτεί μια δομή, όπως αυτή του Κέντρου Υγείας Μοιρών, η οποία προσφέρει καθημερινά τις υπηρεσίες της σε πάρα πολύ κόσμο, αντιμετωπίζοντας συγχρόνως τεράστιες ελλείψεις.

Αναλώσιμο υλικό

Μιλώντας στο mesaralive.gr η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του ΚΥ Μοιρών κ. Μαρία Πότση, ευχαριστεί εκ μέρους του ΚΥ Μοιρών, τον Πολιτιστικό Σύλλογο των Σκουρβούλων, γι΄ αυτή του την πρωτοβουλία.

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό που υπάρχει αυτή η στήριξη γιατί μπορέσαμε, αφού πήραμε προσφορές, να κάνουμε την παραγγελία αναλώσιμου υλικού που τόσο έχει ανάγκη το ΚΥ Μοιρών. Ευχαριστούμε θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκουρβούλων και ευχόμαστε η πρωτοβουλία του αυτή να βρει μιμητές» αναφέρει η κ. Πότση.

Η πρωτοβουλία

Το mesaralive.gr ήρθε σε επικοινωνία και με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκουρβούλων κ. Χουστουλάκη Δημήτρη ο οποίος ανέφερε ότι η πρόταση  για την δωρεά αυτή τέθηκε σε συνεδρίαση του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου, από κάποιο μέλος του, κατά τη διάρκεια συζήτησης που γινόταν, όπου αναφέρθηκαν και οι ελλείψεις  απαραίτητου αναλώσιμου υλικού στο ΚΥ Μοιρών.

«Τα χρήματα που έχει ο σύλλογος στο ταμείο του δεν είναι πολλά και προέρχονται από κάποιες εκδηλώσεις ωστόσο είναι πολύ σημαντικό να βοηθά ο καθένας όσο και όπως μπορεί» λέει ο κ. Χουστουλάκης, προσθέτοντας ότι στόχος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκουρβούλων είναι να κάνει την αρχή προκειμένου να υπάρξουν κι άλλες τέτοιου είδους δωρεές στο Κέντρο Υγείας Μοιρών που τόσα προσφέρει στην περιοχή της Μεσαράς.

 

mesaralive.gr  22 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα