ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

“ Χίλια καλώς σας βρήκαμε στου καθενός το σπίτι και πρώτοι θα μαθαίνετε τα νέα από την Κρήτη.

Χίλια καλώς ορίσατε στην όμορφη παρέα, που πρώτοι θα μαθαίνετε τση Μεσαράς τα νέα! ”

 

Κυρίες και Κύριοι...καλώς ήρθατε στον καινούργιο διαδικτυακό τόπο mesaralive.gr!

Καλώς ήρθατε σ’ ένα νέο,  σύγχρονο περιβάλλον έκφρασης και ενημέρωσης , που φιλοδοξεί να έρθει σε επαφή με όλα όσα συμβαίνουν και όλα αυτά που προκαλούν ενδιαφέρον στην ειδησεογραφία του τόπου μας.

Σήμερα, το mesaralive.gr  αποκτά το δικό του χώρο στο INTERNET  και μία ξεχωριστή θέση στην καθημερινή ενημέρωση των κατοίκων της Μεσαράς.

Το mesaralive.gr  είναι μία νέα αξιόλογη προσπάθεια που δημιουργήσαμε  μια ομάδα νέων επιστημόνων και επιχειρηματιών, με καταγωγή από τη Μεσαρά, που έχουμε κοινό όραμα, ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη για τον τόπο μας.

Φιλοδοξία μας είναι να μπούμε στα σπίτια και στις συνήθειες όλων των κατοίκων της Μεσαράς και να φέρουμε μία άλλη, σύγχρονη αντίληψη στο χώρο της ηλεκτρονικής ενημέρωσης.  

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σοβαρή, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση καθημερινά, με ήθος, νέα εικόνα και σύγχρονη/μοντέρνα αισθητική.

Ευελπιστούμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα το mesaralive.gr  θα γίνει το πλέον ενεργό και αναπόσπαστο Μέσο Επικοινωνίας των απανταχού Μεσαριτών και θα αποκτήσει μία ξεχωριστή θέση και στην καρδιά σας.

Συγχωρήστε μας τις όποιες "πρώτες" αδυναμίες, και μείνετε δίπλα μας, αφού η εντατική εργασία της συντακτική μας ομάδα και των τεχνικών μας συνεχίζεται, ώστε να βελτιστοποιήσουμε το mesaralive.gr  σε τεχνικό επίπεδο, αλλά και να το εμπλουτίσουμε με περιεχόμενο, το οποίο θα ανεβαίνει και θα ανανεώνεται καθημερινά.

Καλώς ήρθατε λοιπόν στο δικό σας κόσμο,

… σας ευχαριστούμε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα