10χρονη σώζει την 3χρονη αδερφή της από πνιγμό

  03 June, 2019 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
10χρονη σώζει την 3χρονη αδερφή της από πνιγμό

Ένα σοκαριστικό και συνάμα συγκινητικό περιστατικό διαδραματίστηκε στη Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Η ηλικίας τριών ετών Κάλι Ντάλις φαίνεται στο βίντεο να πηδάει στην πισίνα φορώντας σωσίβιο γύρω από τη μέση της. Αυτό αναποδογυρίζει και το παιδί βρίσκεται με το κεφάλι στο νερό, ενώ παλεύει να κρατηθεί στην επιφάνεια.

Σύντομα οι δυνάμεις της μικρούλας την εγκαταλείπουν και βυθίζεται...

Ευτυχώς γι' αυτήν όμως, στην άλλη μεριά της πισίνας είναι η 10χρονη αδερφή της Τζάιλα, που μόλις αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί, τρέχει με όλη της την δύναμη και την βγάζω έξω από το νερό χωρίς τις αισθήσεις της, επιχειρώντας αμέσως να της δώσει το «φιλί της ζωής».

«Ήταν πολύ βαριά και χρειάστηκε να την τραβήξω από τα μαλλιά, μετά την σήκωσα από τη μέση και την τράβηξα», είπε αργότερα η δεκάχρονη για την αδερφούλα της.

Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά φτάνουν κοντά στα δύο κορίτσια η θεία τους και ο υπεύθυνος του συγκροτήματος, που ξεκινά τεχνητή αναπνοή στο παιδί.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας κάλεσε την άμεση δράση και μέσα σε λίγα λεπτά έφτασε στο σημείο ο αστυνομικός Εντ Λάιονς που έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο παιδί, ενώ η μικρούλα ήταν περίπου δέκα λεπτά αναίσθητη, χωρίς να αναπνέει και χωρίς σφυγμό, όπως έγραψε η μητέρα της στο facebook αργότερα.

Δείτε το βίντεο:

 

  03 June, 2019 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα