6 προτάσεις για να συνδυάσουμε τα λαδερά του καλοκαιριού με το κρέας
Καθημερινό καλοκαιρινό τραπέζι χωρίς λαδερό φαγητό δεν γίνεται. Όπως δεν γίνεται και καλοκαίρι χωρίς φέτα και καρπούζι. Τι κάνουμε όμως όταν θέλουμε να εντάξουμε τα αγαπημένα μας λαδερά στο Κυριακάτικό μας τραπέζι, μαγειρεύοντάς τα σε μία πιο χορταστική, ίσως ακόμα και σε μία πιο επίσημη ή ακόμα και εορταστική, εκδοχή τους;
Τα πράγματα, λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση είναι απλά: Τα ενισχύουμε με τη νοστιμιά και την πληθωρική παρουσία κάποιου κρέατος. Και τότε ακριβώς είναι που αντιλαμβανόμαστε ότι τα φασολάκια, οι μπάμιες ή ακόμα και ο αρακάς, κάνουν καταπληκτική μαγειρική παρέα τόσο με τα πουλερικά όσο και με το κόκκινο κρέας, σερβίροντας στο οικογενειακό τραπέζι ιδέες που παντρεύουν μοναδικά το παραδοσιακό με το σύγχρονο.
Δείτε επίσης
- Σε σταυροδρόμι η ΕΕ – Ένα μονοπάτι προς την ειρήνη και ένα σχέδιο που τη βάζει στον πόλεμο
- Διατροφή: Ποια “νικά” τον χρόνιο πόνο;
- Δημοσκόπηση Αlco: 7 στους 10 συμφωνούν με απαγόρευση των social σε εφήβους
- Με τι καιρό θα κάνουμε Χριστούγεννα -Αναμένεται αλλαγή προς την Πρωτοχρονιά
- Φρούτα και λαχανικά: Άλμα στις εισαγωγές – Καταγράφονται ρυθμοί ρεκόρ