6 προτάσεις για να συνδυάσουμε τα λαδερά του καλοκαιριού με το κρέας
Καθημερινό καλοκαιρινό τραπέζι χωρίς λαδερό φαγητό δεν γίνεται. Όπως δεν γίνεται και καλοκαίρι χωρίς φέτα και καρπούζι. Τι κάνουμε όμως όταν θέλουμε να εντάξουμε τα αγαπημένα μας λαδερά στο Κυριακάτικό μας τραπέζι, μαγειρεύοντάς τα σε μία πιο χορταστική, ίσως ακόμα και σε μία πιο επίσημη ή ακόμα και εορταστική, εκδοχή τους;
Τα πράγματα, λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση είναι απλά: Τα ενισχύουμε με τη νοστιμιά και την πληθωρική παρουσία κάποιου κρέατος. Και τότε ακριβώς είναι που αντιλαμβανόμαστε ότι τα φασολάκια, οι μπάμιες ή ακόμα και ο αρακάς, κάνουν καταπληκτική μαγειρική παρέα τόσο με τα πουλερικά όσο και με το κόκκινο κρέας, σερβίροντας στο οικογενειακό τραπέζι ιδέες που παντρεύουν μοναδικά το παραδοσιακό με το σύγχρονο.
Δείτε επίσης
- ΟΠΕΚΕΠΕ: πρώην ΥΠΑΑΤ Γεωργαντάς - «Δεν είδαν όλοι με καλό μάτι τις αλλαγές»
- Ενισχύονται ΤΑΕ Μεσσαράς και Μυλοποτάμου με εντολή αρχηγείου
- Αγροτικοί Σύλλογοι Κρήτης: Κάλεσμα σε γενική κινητοποίηση στο ΥΠΑΑΤ στις 11 Νοέμβρη
- Τα κλασικά φουρνιστά λαζάνια με κιμά και ρευστή μπεσαμέλ
- Έντονες βροχοπτώσεις στην Κρήτη – Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία





