6 προτάσεις για να συνδυάσουμε τα λαδερά του καλοκαιριού με το κρέας

Καθημερινό καλοκαιρινό τραπέζι χωρίς λαδερό φαγητό δεν γίνεται. Όπως δεν γίνεται και καλοκαίρι χωρίς φέτα και καρπούζι. Τι κάνουμε όμως όταν θέλουμε να εντάξουμε τα αγαπημένα μας λαδερά στο Κυριακάτικό μας τραπέζι, μαγειρεύοντάς τα σε μία πιο χορταστική, ίσως ακόμα και σε μία πιο επίσημη ή ακόμα και εορταστική, εκδοχή τους;
Τα πράγματα, λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση είναι απλά: Τα ενισχύουμε με τη νοστιμιά και την πληθωρική παρουσία κάποιου κρέατος. Και τότε ακριβώς είναι που αντιλαμβανόμαστε ότι τα φασολάκια, οι μπάμιες ή ακόμα και ο αρακάς, κάνουν καταπληκτική μαγειρική παρέα τόσο με τα πουλερικά όσο και με το κόκκινο κρέας, σερβίροντας στο οικογενειακό τραπέζι ιδέες που παντρεύουν μοναδικά το παραδοσιακό με το σύγχρονο.
Δείτε επίσης
- Η Μοσάντ επιβεβαιώνει ότι ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός
- Πυρκαγιά στην περιοχή της Καρκαδιώτισσας
- Από τον Ιούνιο έχουν ξεσπάσει 1.050 φωτιές στην Ελλάδα - Δεκάδες τα αυτόφωρα
- Ερντογάν: «Άτοπη και δίχως νόημα η ανησυχία της Ελλάδας για τα βήματα που κάνουμε στην άμυνα»
- Πισίνες σε τουριστικά καταλύματα: Τι απαιτείται για τη λειτουργία τους, έλεγχοι και πρόστιμα