7η η Πεδιαδιτάκη στο κύπελλο Ελλάδος

mesaralive.gr  15 December, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
7η η Πεδιαδιτάκη στο κύπελλο Ελλάδος

Την 7η θέση κατέλαβε η Πεδιαδιτάκη Μαρινέλα στο κύπελλο Ελλάδος στο Ξίφος Ασκήσεως Νεανίδων που έλαβε χώρα το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Η 13άχρονη Μεσσαρίτισα για άλλη μια φορά κατάφερε να πλασαριστεί στην 8άδα κρατώντας σταθερά την 7η θέση που έχει και στην γενική Πανελλήνια κατάταξη.

Οι αγώνες ήταν βέβαια βαθμολογούμενοι και αφορούσαν την κατηγορία των Νεανίδων ( έως 17 ετών).Η Πεδιαδιτάκη αφού έκανε 5 νίκες σε 5 αγώνες στο πρώτο γύρο πέρασε κατ'ευθείαν στις 32.Εκεί αντιμετώπισε τη Σαιτάνη

(Π.Α.Ο.) την οποία και νίκησε.Στην 16άδα κατάφερε και νίκησε εύκολα την Χατζή (Π.Γ.Σ.) Νο 5 στην Πανελλήνια Κατάταξη και μπήκε 8αδα.Η αθλήτρια που στέρησε το μετάλλιο στη αθλήτρια της Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ ήταν η Χαιτόγλου

(Α.Ο.Ξ.ΑΙΓΑΛΕΩ) η οποία και κατετάγη τελικά 2η.

Τα μετάλλια :1η Χαλδαίου (Α.Ο.Ξ.Α),2η Χαιτόγλου (Α.Ο.Ξ.Α.) 3ες Δεσύλλα (Α.Ο.Ξ.Α.) και Μαρκαντωνάκη (Α.Λ.Ξ.ΧΑΝΙΩΝ).

Απόλυτα ευχαριστημένος δηλώνει ο προπονητής της Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ κος Φουστανάκης Δημήτρης με την θέση που κατέλαβε η αθλήτρια του.

«Στην πρώτη της χρονιά στην κατηγορία αυτή η Μαρινέλα απέδειξε ότι είναι μια από τις καλύτερες Ελληνίδες φλερετίστριες.Είναι ένα παιδί που του αρέσει η δουλεία και έχει την αμέριστη συμπαράσταση της οικογένειας της.

Προετοιμαζόμαστε για το πανελλήνιο πρωτάθλημα το Φεβρουάριο και ελπίζουμε να είμαστε σε καλή κατάσταση και τότε».

 

mesaralive.gr  15 December, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα