A.O.Zαρού: Τα τελευταία νέα και το πρόγραμμα της προετοιμασίας

Αναλυτικά η ενημέρωση:
Την Δευτέρα 9 Αυγούστου αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία για την ομάδα του Ζαρού, ενώ ανακοινώνονται τα πρώτα φιλικά παιχνίδια:
Σαββατο 21/08 με ΑΣΙΤΕΣ
Σάββατο 28/08 με ΔΟΞΑ ΜΑΣΤΑΜΠΑ
Σάββατο 04/09 με ΚΟΡΑΚΑ
Τετάρτη 08/09 με ΑΕ ΦΑΙΣΤΟΣ
Σάββατο 11/09 με ΜΕΛΑΜΠΕΣ
Δεδομένα πρεπει να θεωρουνται ακόμα δυο παιχνιδια για τα οποία δεν έχει οριστεί ημερομηνία.
Στα μεταγραφικά, η ομάδα αποδεσμευσαι τους παρακατω ποδοσφαιριστες τους οποίους και ευχαριστεί θερμά για την άριστη συνεργασία και τους ευχεται καλή συνεχεια: Ξηρουδακης Λάμπρος, Τουφεξης Μιχάλης, Λειβαδιτης Βαλάντης και Καπανταϊδάκης Γιώργος.
Παραλληλα, η ομάδα έχει δώσει τα χέρια με ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνιζόταν με επιτυχία για αρκετά χρόνια στην Α1 και Α2 ΕΠΣΗ, ενώ αναμένεται ακόμα μια έως δυο μεταγραφές για να ολοκληρωθεί το ρόστερ, το οποίο και φέτος θα απαρτίζεται από παιδια που προερχονται κυρίως από τις Ακαδημίες αλλά και από το χωριό.
Επίσης, η ομάδα είναι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με προπονητη τερματοφυλακων, με τον έμπειρο Αλέξανδρο Κασμερίδη.
Συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία και την ίδια αγάπη για τον αθλητισμό και την ομάδα μας. Με ενα δυναμικό ΔΣ, με εναν άριστο ανθρωπο- προπονητη και με καταπληκτικά παιδιά-ποδοσφαιριστες είμαστε σίγουροι ότι θα πετυχουμε τους στόχους μας.
Δείτε επίσης
- Ευρωμπάσκετ 1987: Συμπληρώθηκαν 38 χρόνια από τον θρίαμβο της «επίσημης αγαπημένης»
- Ολυμπιακός-Μεταγραφές: Στην Μπράιτον με ποσό ρεκόρ ο Κωστούλας!
- Eθνική Ομάδα: Aντιο στην Κρήτη με νέα τεσσάρα απο τα τρομερά μωρά του Γιοβάνοβιτς (hl)
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 85-71: Θρυλικό πρωτάθλημα για τους «ερυθρόλευκους»
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Με Φουρνιέ και Ναν οι «αιώνιοι» στο Game 4