Α1 ΕΠΣΗ: Πρωταθλητής ο Ρούβας ,1-0 τη Δόξα Γαλιάς.

mesaralive.gr  19 April, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Α1 ΕΠΣΗ: Πρωταθλητής ο Ρούβας ,1-0 τη Δόξα Γαλιάς.

Ο Ρούβας κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και θα διεκδικήσει την ανοδο στην Γ Εθνική στους αγώνες μπαράζ καθώς νίκησε με 1-0 τη Δόξα Γαλιάς στον τελικό που έγινε στο γήπεδο του ΟΦΗ.

Κορυφαίος των πρωταθλητών ο τερματοφύλακας Σινάνης που απέκρουσε στο 75' πέναλτι του Παπαδάκη ενω το γκολ πέτυχε στο 94' ο Κεφαλούκος. Η Δόξα Γαλιάς έκανε εξαιρετική εμφάνιση αλλά εμεινε με τις εντυπώσεις

 ΡΟΥΒΑΣ: Συνάνης, Πετράς, Ανυφαντάκης, Κεφαλούκος, Κορδονούρης, Αντωνάκης, Κωνσταντινίδης, Φουκαράκης, Βάσος (87′ Χαλκιαδάκης), Ντούμος, Καστελλιανάκης (57′ Τσιπλάκης)

ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ: Ζαφείρης Δ., Φράγκος, Ιερωνυμάκης, Χαμαλάκης, Αραβιάκης, Αριστεινίδης, Ζαφείρης Αλ., Σουτζής, Γιαλιτάκης, Παπαδάκης (90′ Χαραλαμπάκης), Μαρκάκης

 Τίμησαν τη μνήμη του Σκουλούδη

Μόλις παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο Ρούβας και Δόξα Γαλιάς έκανε την εμφάνιση του στο γήπεδο ένα Κρητικό συγκρότημα με παραδοσιακές φορεσιές και ακούστηκαν από τα μεγάφωνα μαντινάδες για τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή της Δόξας Γαλίας , Δημήτρη Σκουλούδη.

Η Διοίκηση της ΕΠΣΗ μαζί με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη αλλά και τον Βουλευτή κ. Λευτέρη Αυγενάκη παρέδωσαν στον πατέρα του Δημήτρη Σκουλούδη, Μανώλη Σκουλούδη το χρυσό παπούτσι για τον πρώτο σκόρερ της Α1 ΕΠΣΗ, για τα 23 γκολ που πέτυχε στο πρωτάθλημα, ενώ πριν την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε εντός λεπτού σιγή, ως φόρο τιμής για τον Δημήτρη Σκουλούδη!

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο με όλο το γήπεδο να χειροκροτεί και τον πατέρα του Δημήτρη Σκουλούδη να φιλάει το βραβείο και να ξεσπάει σε λυγμούς. Στην συνέχεια παιδιά των ακαδημιών των δυο ομάδων αλλά και τις ακαδημίες του Αθλόπολις και του Ηροδότου να αφήνουν ελεύθερα τα μπαλόνια να φύγουν στον ουρανό!

 

Πηγή: ekriti.g

 

mesaralive.gr  19 April, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ