Αφιερώνουν την πρόκριση στο Στάθη...

  11 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Αφιερώνουν την πρόκριση στο Στάθη...

Διά… στόματος Βαγγέλη Πουλάκη ο Ρωμανός αφιέρωσε μέσω του Capitano την μεγάλη πρόκριση στον πρώην παίκτη του Στάθη Καραταράκη.

Η Ελιά ζει μεγάλες στιγμές, καθώς το καμάρι της πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ για πρώτη φορά στην ιστορία του. Τα συναισθήματα είναι έντονα και η χαρά ανεπανάληπτη, όμως ακόμη και σ’ αυτές τις στιγμές ευτυχίας κανείς δεν ξέχασε κι έναν πρώην παίκτη του συλλόγου.

Δια στόματος, έτσι, Βαγγέλη Πουλάκη, η τεράστια πρόκριση είναι αφιερωμένη στον Στάθη Καραταράκη, που δίνει το δικό του αγώνα, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, άλλωστε, μέχρι τα μέσα της τρέχουσας σεζόν ανήκε στον Ρωμανό.

Ο «Πουλ» μίλησε στο Capitano και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι σημαντική στιγμή για το σύλλογο και όλοι φυσικά χαιρόμαστε. Πρέπει να ευχαριστήσουμε άπαντες στην Γόρτυνα για τη φιλοξενία που μας παρείχαν.

Θέλω, βέβαια, να αφιερώσω εκ μέρους των συμπαικτών μου και όλων στην ομάδα αυτήν πρόκριση στον Στάθη Καραταράκη, που είναι ένα παλικάρι. Η σκέψη μας είναι πάντα κοντά του και θέλουμε όλοι στον Ρωμανό να του ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση».

 

  11 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα