Αγάπη από παντού για το Σύλλογο ΑμεΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

mesaralive.gr  24 August, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Αγάπη από παντού για το Σύλλογο ΑμεΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πλέον δραστήριους συλλόγους της Μεσαράς με το έργο του να αγκαλιάζεται ολοένα και περισσότερο!!!! Ο λόγος για τον Σύλλογο ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» που χαίρει εκτίμησης και αγάπης από πάρα πολύ κόσμο!

Εξάλλου τα έργα των ανθρώπων του Συλλόγου, αποσπούν καθημερινά πολλά ΜΠΡΑΒΟ! Η υλοποίηση προγραμμάτων, η δημιουργία υποδομών στη Φανερωμένη, η προσφορά στήριξης σε ανθρώπους με ειδικές ικανότητες και όχι μόνο δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση! Όλα αυτά, φέρνουν και της δωρεές από ανθρώπους που θέλουν να στηρίξουν αυτό το σπουδαίο έργο που γίνεται στο «ΜΕΛΛΟΝ». Πολλά είναι τα  ζευγάρια στη Μεσαρά που επιλέγουν αντί για μπομπονιέρες να δωρίσουν χρήματα στο Σύλλογο και μάλιστα τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν κάτι πολύ ευχάριστο και ελπιδοφόρο! Εξάλλου μην ξεχνάμε τις υποδομές που δημιουργούνται στη Φανερωμένη, αποκλειστικά από αυτές τις δωρές!

Τις τελευταίες ημέρες, άλλα δύο ζευγάρια προσέφεραν χρήματα αντί για μπομπονιέρες στο Σύλλογο ΑμεΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» ο οποίος με ανακοίνωσή του τους ευχαριστεί!

Συγκεκριμένα στα ευχαριστήρια του Συλλόγου αναφέρεται:

«Ο Χρόνης Ανδρουλακάκης και η Ιωάννα Αναγνωστάκη το περασμένο Σάββατο παντρεύτηκαν, ενώνοντας τις ζωές τους σε μια κοινή. Επέλεξαν αντί για μπομπονιέρες να δώσουν χρήματα στο σύλλογο μας, μια πράξη που μας γεμίζει χαρά και δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.

Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε να ζήσουν ευτυχισμένοι! 

Ακόμα ένα ζευγάρι η Κατερίνα Δουλγεράκη και ο Νίκος Ξαγοραράκης παντρεύτηκαν το Σάββατο και επέλεξαν να δωρίσουν χρήματα στο σύλλογο μας αντί για μπομπονιέρες. Τους ευχαριστούμε πολύ και τους ευχόμαστε κάθε ευτυχία.

Να ζήσετε ευτυχισμένοι!». 

 

mesaralive.gr  24 August, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα