Αγία Πελαγία: Αποχαιρετούν τα θύματα της κακοκαιρίας

  17 October, 2022 ΑΡΘΡΑ
Αγία Πελαγία: Αποχαιρετούν τα θύματα της κακοκαιρίας

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στα θύματα της κακοκαιρίας του Σαββάτου. Ο φωτογράφος Κώστας Βεργάκης, 50 ετών έχασε τη ζωή του μέσα στο αυτοκίνητό του όταν αυτό παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στην Αγία Πελαγία. Το αυτοκίνητο τούμπαρε και εκείνος πνίγηκε στα λασπόνερα της βροχής. Η 49χρονη Ευγενία Κυρίλοβα Σηφάκη ήταν συνεπιβάτης του. Σύμφωνα με μαρτυρίες άνοιξε την πόρτα και βγήκε έξω για να σωθεί ωστόσο τα νερά που είχαν σχηματίσει χείμαρρο την παρέσυραν στη θάλασσα που βρέθηκε 24 ώρες μετά να επιπλέει ανάμεσα σε φερτά υλικά. Οι ώρες ήταν δραματικές ενώ ο απολογισμός της κακοκαιρίας που έπληξε με δίνη την Αγία Πελαγία τραγικός. Ο φωτογράφος Κωνσταντίνος Βεργάκης πατέρας δύο παιδιών θα κηδευτεί σήμερα από τον
Ιερό ναό Αναστάσεως του Κυρίου στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου.
O Κωνσταντίνος Βεργάκης ήταν 30 χρόνια φωτογράφος. Όλοι κάνουν λόγο για έναν πολύ καλό άνθρωπο και σωστό επαγγελματία. Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσοχωρίου καθώς και το 4ο Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Ηρακλείου καθώς ήταν μαθητής στη Β’ τάξη του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης.
Η άτυχη Ευγενία Κυρίλοβα Σηφάκη, 49 ετών, θα κηδευτεί λίγες ώρες αργότερα στο Γάζι. Η κηδεία της έχει προγραμματιστεί για τις 3:30 μετά το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι. Η άτυχη γυναίκα είχε δύο παιδιά εκ των οποίων το κορίτσι παρακολουθούσε συντετριμμένο τις έρευνες για τον εντοπισμό της μητέρας του το πρωί της Κυριακής. Οι ώρες ήταν δραματικές καθώς εντοπίστηκε από drone της Πυροσβεστικής ανάμεσα σε φερτά υλικά σε ορμίσκο ανατολικά της Αγίας Πελαγίας εν συνεχεία προσέγγισε σκάφος της 3ης ΕΜΑΚ ανασύρθηκε και παρελήφθη από το ΕΚΑΒ στο λιμανάκι της Παντάνασσας.

 

  17 October, 2022 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα