Αγνοείται 50χρονος που έμενε σε σκηνή

Συναγερμός στο Λιμενικό Σώμα για την εξαφάνιση ενός 50χρονου άντρα από τη Γαύδο ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 13 Ιουλίου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο αγνοούμενος το τελευταίο διάστημα έμενε σε σκηνή σε παραλία του νησιού και είναι ντόπιος. Οι οικείοι του όταν πήγαν να τον επισκεφτούν, δεν τον βρήκαν και έτσι χτες, Τετάρτη, δήλωσαν την εξαφάνισή του.
Οι ίδιες πληροφορίες επισημαίνουν πως μέσα στη σκηνή εντοπίστηκαν προσωπικά αντικείμενα, όπως ρούχα και το κινητό του τηλέφωνο, ο ίδιος ωστόσο παραμένει άφαντος.
Άμεσα ξεκίνησε από χτες επιχείρηση αναζήτησης του 50χρονου στην περιοχή της Γαύδου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα από την Αστυνομία, την ΕΜΑΚ και σκάφος του Λιμενικού από την Παλαιόχωρα το οποίο δεν μπόρεσε να επιχειρήσει χτες λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επιστρατεύτηκαν και εναέρια μέσα καθώς χτες πέταξε αεροπλάνο της Frontex για τον αγνοούμενο, όμως όταν έπεσε το σκοτάδι, η επιχείρησή του σταμάτησε.
Δείτε επίσης
- Λειψυδρία: Καμπανάκι και για τα υπόγεια ύδατα – Η χαρακτηριστική περίπτωση των Μοιρών
- Matala Beach Festival 2025: Πρεμιέρα για το κορυφαίο καλοκαιρινό φεστιβάλ του Νότου
- Ο Π.Σ Τυμπακίου ευχαριστεί....
- Δήμος Φαιστού: Ανακοίνωση Για τους πληγέντες από τους σεισμούς του 2021
- «Βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – Χρειαζόμαστε συντονισμό και πολιτική βούληση»