Αγροτικό δυστύχημα στον Δ. Γόρτυνας- 89χρονος πλακώθηκε από τρακτέρ

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Μεσαρά, και πιο συγκεκριμένα ανάμεσα στο χωριό Παναγία Κόφινα και στο Διονύσι, όταν ηλικιωμένος άνδρας έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ηλικιωμένος εκτελούσε αγροτικές εργασίες στο χωράφι του με το τρακτέρ, όταν – κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες – το όχημα ανετράπη και τον καταπλάκωσε.
Παρότι τον εντόπισε σύντομα ένας συγχωριανός του, ο οποίος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, τις αστυνομικές αρχές και την Πυροσβεστική, ο θάνατος του 89χρονου ήταν ακαριαίος.
Το δυστύχημα αυτό έρχεται σε αυνέχεια αρκετών άλλων από την αρχή του έτους και κρούει πολλά «καμπανάκια» για την ανάγκη προσοχής και ασφάλειας στον χειρισμό των αγροτικών μηχανημάτων!
Δείτε επίσης
- Τυμπάκι: Σέντρα με πάθος και θέα το κύμα στο Τουρνουά Beach Soccer 2025!
- Φαμέλια Αστερουσίων: Ζητείται συνεργάτης για θέση πλήρους απασχόλησης
- Λειψυδρία: Καμπανάκι και για τα υπόγεια ύδατα – Η χαρακτηριστική περίπτωση των Μοιρών
- Matala Beach Festival 2025: Πρεμιέρα για το κορυφαίο καλοκαιρινό φεστιβάλ του Νότου
- Ο Π.Σ Τυμπακίου ευχαριστεί....
Σχετικά άρθρα
- Δήμος Γόρτυνας: κλειστός ο κεντρικός δρόμος των Γκαγκαλών για τους ερχόμενους μήνες
- Δήμος Γόρτυνας: Δομή ημερήσιας φροντίδας με κοινωνικό αποτύπωμα – Σε λειτουργία το ΚΗΦΗ στον Πανασό
- Ομόφωνο ψήφισμα του ΔΣ Γόρτυνας ενάντια στο κλείσιμο της Παγκρήτιας Τράπεζας στην Αγία Βαρβάρα
- “Stop” στην άρδευση νέων εποχικών καλλιεργειών κηπευτικών στη Γόρτυνα βάζει ο Δήμος
- Δήμος Γόρτυνας: Ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι-Τα ονόματα