Αγωνία για τον αστυνομικό μετά την αποτυχία επανασυγκόλλησης του χεριού του

mesaralive.gr  10 May, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Αγωνία για τον αστυνομικό μετά την αποτυχία επανασυγκόλλησης του χεριού του

Στο πλευρό του οικογένεια και φίλοι - Ψυχολόγοι της ΕΛΑΣ προσπαθούν να τον στηρίξουν.

Ώρες αγωνίας για τον 32χρονο αστυνομικό και την οικογένεια του καθώς η συγκόλληση του χεριού του στο ΚΑΤ δεν πέτυχε και καλείται να αντιμετωπίσει μία νέα πραγματικότητα.

Οι αγγειοχειρουργοί έδωσαν "μάχη" αλλά δε κατάφεραν να σώσουν το άκρο του. Η συνολική εικόνα της υγείας του ωστόσο είναι καλή και η ζωή του δεν απειλείται ενώ οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την αποκατάσταση του τραύματος του ποδιού του. 

Στο πλευρό του είναι  η οικογένεια του , φίλοι και συνάδελφοι συγκλονισμένοι από αυτό που του συνέβη. Οι ίδιοι δε μπορούν να πιστέψουν την δύσκολη δοκιμασία στην οποία υποβάλλεται ένας δικός τους άνθρωπος.

Μία κακή στιγμή ήταν αρκετή για να χάσει τον έλεγχο του δικύκλου του και να πέσει πάνω στα κιγκλιδώματα του δρόμου που έγιναν κοφτερές λεπίδες...

Ο ίδιος από τη πρώτη στιγμή ανησυχούσε για την τύχη του χεριού του και διαρκώς ρωτούσε γι΄ αυτό. Στο πλευρό του αστυνομικού  της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου,βρίσκεται και η Ελληνική Αστυνομία. Ψυχολόγοι της ανέλαβαν να σταθούν στον 32χρονο τραυματία ο οποίος έχει επίγνωση της κατάστασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Πατρίς" ,  καταλυτικό ρόλο για την άμεση αερομεταφορά του με C-130 στο
ΚΑΤ διαδραμάτισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου, ταξίαρχος Κώστας Λαγουδάκης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έσπευσε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου είχε διακομιστεί ο τραυματίας.

 

 

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

 

mesaralive.gr  10 May, 2016 ΚΟΣΜΟΣ