Αιματοκύλισμα στην άσφαλτο-Και τρίτος νεκρός μέσα σε λίγες ώρες

mesaralive.gr  08 April, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΚΟΣΜΟΣ
Αιματοκύλισμα στην άσφαλτο-Και τρίτος νεκρός μέσα σε λίγες ώρες

Πριν «στεγνώσει το μελάνι» για τα τροχαία που σημειώθηκαν το πρωί στην Κρήτη με απολογισμό δύο νεκρούς και ένα ακόμη καταγράφηκε με θύμα έναν 21χρονο

Πριν ακόμα "στεγνώσει το μελάνι" για το νέο άνδρα που σκοτώθηκε στο Βλητέ Χανίων και το κακό ξαναχτύπησε!

Ένα παιδί, 21 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε τοίχο. 
Το δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή της Μυρτιάς του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων και άμεσα έσπευσε στο σημείο μονάδα του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατήσουν τον νεαρό στη ζωή.

Ωστόσο ο 21χρονος διακομίστηκε νεκρός στο Βενιζέλειο.

Στο μεταξύ λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα σημειώθηκε ακόμη ένα τροχαίο, αυτή τη φορά ευτυχώς όχι θανατηφόρο. Ένα ΙΧ αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του στην Κίσαμο με αποτέλεσμα ο οδηγός να εγκλωβιστεί στο όχημα.

Στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα της πυροσβεστικής με 6 πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό του, όπως αναφέρει η neakriti.gr. Άναυδοι οι διερχόμενοι οδηγοί είδαν τη μεγάλη προσπάθεια να βγει ο ηλικιωμένος από την άμορφη μάζα σιδερικών.

Υπενθυμίζεται ότι αρχή έγινε με έναν 49χρονο που βρήκε τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητο του εκανε  ‘’βουτιά’’ μέσα σε εργοτάξιο στον δρόμο του Καβρού. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη χθες λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα ενώ το όχημα κινούνταν στον δρόμο του Καβρού. Για άγνωστους λόγους ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσει μέσα σε εργοτάξιο που εκτελεί εργασίες. Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες που έγιναν ο οδηγός υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ενώ ένας ακόμη νέος άνθρωπος έχασε σήμερα την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 2  το μεσημέρι στον Βλητέ Χανίων. Το ατύχημα έγινε ενώ ο 28χρονος δικυκλιστής κινούνταν στο δρόμο του Βλητέ προς το Αεροδρόμιο, όπως αναφέρει το haniotika-nea.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία το όχημα- για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία-  εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα την πτώση και τον θανάσιμο τραυματισμό του δικυκλιστή. Ο 28χρονος καταγόταν από την Αθήνα και υπηρετούσε στο Πολεμικό Ναυτικό.

Και ατυχήματα

Σήμερα εξάλλου είχαμε ένα τροχαίο στην παραλιακή λεωφόρο Ηρακλείου, στη συμβολή της με τη λεωφόρο Καζαντζίδη. Εκεί δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν χωρίς ευτυχώς τραγικές συνέπειες. Την ίδια στιγμή ένα ακόμη ατύχημα με μηχανάκι σημειώθηκε στο Αμμούδι Λασιθίου.

Δύο νέοι που επέβαιναν σε μοτοποδήλατο έπεσαν από αυτό. Στο σημείο, σύμφωνα με το anatolh.com κλήθηκε το ΕΚΑΒ που τους μετέφερε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου παρότι δεν είχαν ιδιαίτερους τραυματισμούς.

 

Πληροφορίες από: cretalive.gr, και creteplus.gr

 

mesaralive.gr  08 April, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΚΟΣΜΟΣ