Αιμοδοσία - θεσμός στο Μεσοχωριό: Συμμετείχαν όλοι (φωτο)

  21 October, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ
Αιμοδοσία - θεσμός στο Μεσοχωριό: Συμμετείχαν όλοι (φωτο)

Σε μια ακόμη αιμοδοσία προχώρησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσοχωριού. Μια αιμοδοσία στην οποία μετείχαν όλοι!

Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος αναφέρει τα παρακατω:


«Αγαπάμε το συνάνθρωπό μας και το αποδεικνύουμε έμπρακτα και με συνέπεια κάθε φορά στο καθιερωμένο μας ραντεβού που διοργανώνουμε!!!

'Ετσι και στις 20 Οκτωβρίου καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 25 φιάλες στην 11η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσοχωριού Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος χαρίζοντας σε όλους τους αιμοδότες αρωματικά φυτά!!!
Η ανταπόκριση των συγχωριανών μας και ιδιαίτερα της νεολαίας μας σε κάθε αιμοληψία είναι ικανοποιητική, γεγονός που αποδεικνύει έμπρακτη κοινωνική ευαισθησία, αλληλεγγύη και εθελοντική δράση.
Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι μια πράξη κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς χωρίς σκοπιμότητα, με μοναδικό αντάλλαγμα την ικανοποίηση ότι μπορεί ο καθένας να χαρίζει συμπαράσταση και αισιοδοξία και ζωή στον συνάνθρωπο. 
Είναι πράξη Ανθρωπισμού και Πολιτισμού. 

Γι' αυτό ευχαριστούμε θερμά :

Όλους αυτούς που ανταποκρίθηκαν για άλλη μια φορά στο κάλεσμα του Συλλόγου και έλαβαν μέρος στην 11η Εθελοντική Αιμοδοσία.

Το προσωπικό της Αιμοδοσίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου τη γιατρό Μάρω Χουστουλάκη το νοσηλευτή Γιάννη και τον οδηγό Γιιάννη Σαριδάκη για την άριστη συνεργασία.

'Oλους αυτούς που προσήλθαν για Αιμοδοσία, αλλά για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να δώσουν αίμα.

Τέλος ελπίζουμε η πράξη αυτή των μέχρι σήμερα Εθελοντών Αιμοδοτών του χωριού μας, να βρει πολλούς μιμητές και να ενθαρρύνει και άλλους συμπολίτες μας να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους».

 

  21 October, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ