Ακόμα στην «αναμονή» το ιστορικό σχολείο της Πόμπιας

mesaralive.gr  10 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ακόμα στην «αναμονή» το ιστορικό σχολείο της Πόμπιας

φωτο:mesaralive.gr

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που το θέμα του ιστορικού Γυμνασίου – Λυκείου Πόμπιας, είχε απασχολήσει την επικαιρότητα με τον πρώτο όροφο να εγκαταλείπεται λόγω πτώσης σοβάδων και υγρασίας και τους γονείς μαζί με τους εκπαιδευτικούς να ζητούν άμεσες παρεμβάσεις.

Οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου έβγαλαν τη χρονιά στοιβαγμένοι σε ισόγειο και υπόγειο, οι καθηγητές του Λυκείου στα γραφεία του πρώτου ορόφου με ότι επικινδυνότητα αυτό συνεπάγεται και θα περίμενε κανείς μιας και έχουμε Ιούνιο ότι θα΄ χε μπει το «νερό στ΄ αυλάκι».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μελέτη για μια συνολική παρέμβαση έχει ανατεθεί, ωστόσο υπάρχει και η τεράστια αναγκαιότητα για άμεσες παρεμβάσεις.

Η αγωνία από τις διευθύνσεις των σχολείων μεγεθύνεται όπως φαίνεται , αφού βλέπουν ότι τα πράγματα βαδίζουν  με ρυθμούς «χελώνας» και δεν αποκλείεται να έρθει Σεπτέμβρης να ανοίξουν τα σχολεία και τα προβλήματα να παραμένουν.

Έτσι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ήδη από τις διευθύνσεις Γυμνασίου και Λυκείου έχει αποσταλεί επιστολή προς το Δήμο Φαιστού με την οποία ζητείται να μπει το θέμα της ανάγκης για άμεσες επισκευές προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και αυτές οι επισκευές να χρηματοδοτηθούν άμεσα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι γονείς ετοιμάζονται να στείλουν σχετική επιστολή προς το δήμο Φαιστού.

 

mesaralive.gr  10 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα