«Αλκοόλ και Οικογένεια» μια σημαντική ομιλία από τον ΠΣ Τυμπακίου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου, σας προσκαλεί σε μία δράση του με θέμα: «Αλκοόλ και Οικογένεια» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιουνίου, στις 18:30 στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων των Νηπιαγωγείων Τυμπακίου.
Το αλκοόλ αποτελεί μία από τις βασικότερες ανησυχίες της σημερινής κοινωνίας η οποία τείνει να εξαπλώνεται σε όλες τις ηλικίες. Σε μία προσπάθεια για την καλύτερη προσέγγιση του θέματος, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση και προβολή ταινίας σχετική με το θέμα. Την ημερίδα θα συντονίσει ο Σύλλογος Στήριξης Ατόμων με προβλήματα από το Αλκοόλ «Η Επιστροφή».
Καθώς το θέμα αφορά όλες τις ηλικιακές ομάδες και την Κρητική κοινωνία εν γένει, θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς να παρευρεθείτε σε αυτήν μας την δράση.
Δείτε επίσης
- «Φεγγάρι στη Φαιστό»: Μια μαγική χορωδιακή βραδιά κάτω από την πανσέληνο του Αυγούστου
- Δήμος Φαιστού: Εκδήλωση μνήμης στα Σκούρβουλα
- Mεσαρα: Θλίψη για τον ξαφνικό χαμό του Μανούσου Πουλινάκη
- Ξεκίνησε η αιμοδοσία στα Μάταλα
- Κρήτη: 9 Δήμοι σε απόγνωση. Στεγνές γεωτρήσεις και απαγόρευση καλλιεργιών
Σχετικά άρθρα
- Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου: αυλαία των αθλητικών του εκδηλώσεων με τη λήξη του Beach volley
- Ριζόφτερα: Αυλαία στη φετινή χρονιά με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα απόψε στον Αγ. Τίτο Τυμπακίου
- Ολοκληρώθηκε το τουρνουά Beach Soccer στον Κόκκινο Πύργο με νικητές τους Drink Team
- Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου: Ανοίγει η αυλαία των καλοκαιρινών εκδηλώσεων
- Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου-Δημοτικό Βώρων: εκδήλωση για την Ημέρα Περιβάλλοντος