Άλλα δυο κρεοπωλεία μπήκαν στην δράση «Σε Αναμονή»

mesaralive.gr  17 December, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Άλλα δυο κρεοπωλεία μπήκαν στην δράση «Σε Αναμονή»

Συνεχίζουν να μπαίνουν καταστήματα στην δράση «Σε Αναμονή» ανοίγοντας ολοένα και περισσότερο την αγκαλιά για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Άλλα δύο κρεοπωλεία μπήκαν σήμερα στη δράση και συγκεκριμένα το Κρεοπωλείο Νίκος Μαριδάκης και το Κρεοπωλείο «Μαριάνθη» στις Μοίρες. Μάλιστα σε ανάρτησή του ο κ. Δημήτρης Χουστουλάκης, από το κρεοπωλείο «Μαριάνθη» αναφέρει: «Το κίνημα “Σε αναμονή” ξεκίνησε από μια ομάδα φοιτητών της Δραματικής Σχολής “Δήλος”. Αρχικά αφορούσε τα καταστήματα καφέ και στη συνέχεια εξαπλώθηκε σε κάθε είδους προϊόντα.
Βιώνοντας σε καθημερινή βάση τα προβλήματα που δημιουργεί η οικονομική κρίση στούς συνανθρώπους μας και στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας που πρέπει να χαρακτηρίζει τις Ελληνικές Επιχειρήσεις αποφασίσαμε την ένταξη του ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ στο πρόγραμμα κοινωνικής αλληλοστήριξης "ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ" ...ένα μεγάλο ευχαριστώ στην πελατειακή μας βάση για την δυνατότητα που μας δίνει να γίνουμε και εμείς Μέλος της μεγάλης "οικογένειας" "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ".

 

mesaralive.gr  17 December, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα