Άλλαξε τους πέντε από τους έξι αντιπεριφερειάρχες ο Αρναουτάκης!

mesaralive.gr  01 August, 2018 ΑΡΘΡΑ
Άλλαξε τους πέντε από τους έξι αντιπεριφερειάρχες ο Αρναουτάκης!

Με μια κίνηση ματ απόψε ο περιφερειάρχης Στ.Αρναουτάκης αποφάσισε και ταυτόχρονα ανακοίνωσε ένα σαρωτικό ανασχηματισμό! Άλλαξε τους πέντε από τους έξι αντιπεριφερειάρχες αφήνοντας στη θέση του μόνο τον Νίκο Καλογερή.

Από το σχήμα βγήκαν οι κ.Αλεξάκης, Βρέντζου, Χνάρης, Ξυλούρης και Μιχελογιάννης και μπήκαν νέα  πρόσωπα που στο τέλος αυτής τη θητείας μπορούν να προσφέρουν πολλά όπως λέει ο ίδιος.

Έτσι με απόφαση του Περιφερειάρχη ορίζονται ως Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Κρήτης οι κάτωθι Περιφερειακοί Σύμβουλοι:

Στον τομέα Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Ενέργειας, τον Καλογερή Νικόλαο του Ιωάννη.
Στον τομέα Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου και Καινοτομίας, την Κουτεντάκη Ευχαριστία (Έφη) του Εμμανουήλ.
Στον τομέα Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, τον Κώτσογλου Κυριάκο του  Γεωργίου.
Στον τομέα Πολιτικής Προστασίας και ΠΑΜ-ΠΣΕΑ, και στη Διαχείριση Τεχνικών Μέσων, τον Λεονταράκη Ιωάννη του Μιχαήλ.
Στον τομέα Πολιτισμού και Απόδημου Ελληνισμού, τον Φασουλάκη Κωνσταντίνο  του Ιωάννη.
Στον τομέα της Παιδείας ,Δια Βίου Μάθησης & Απασχόλησης, τον Παρασύρη Ιωάννη του Γεωργίου.

 Με δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης εκφράζει την ικανοποίησή του για τη συνεργασία και το έργο που επιτέλεσαν οι μέχρι σήμερα Αντιπεριφερειάρχες, επιβεβαιώνοντας το ότι ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στα καθήκοντα τους τονίζοντας πως «μέσα από την αναδιάταξη των δυνάμεών μας προχωράμε στην υλοποίηση του σχεδιασμού μας, αξιοποιώντας νέα και ικανά στελέχη. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, καθώς στο Περιφερειακό Συμβούλιο, υπηρετούν άνθρωποι που έχουν πολλά να προσφέρουν στην Κρήτη. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους τους συνεργάτες μας, καθώς σε καθημερινή βάση, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια υπηρετώντας με συνέπεια την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Όλοι μαζί, συνδυάζοντας την εμπειρία με την ανανέωση θα προχωρήσουμε επιτυγχάνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα».

 

mesaralive.gr  01 August, 2018 ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα