Άλλο ένα χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό με βολή  28,60μ.  από το Μανώλη Στεφανουδακη

mesaralive.gr  26 March, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Άλλο ένα χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό με βολή  28,60μ.  από το Μανώλη Στεφανουδακη

Φωτο: mesaralive.gr

Η Τυνησία ήταν ο δεύτερος αθλητικός προορισμός του Μανώλη Στεφανουδάκη για το 2016. Ο Μανώλης από την Δευτέρα 21 Μαρτίου βρίσκεται στην Τύνιδα, όπου χθες και σήμερα συμμετείχε στο Tunis International Meeting – Grand Prix.

Χθες, 25 Μαρτίου, ανήμερα της μεγάλης εθνικής μας  εορτής ο Μανώλης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σφαιροβολία, με βολή 8,19μ. Ενώ σήμερα ο  Έλληνας, Παγκόσμιος Πρωταθλητής του ακοντισμού κατέκτησε ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο με μία εκπληκτική βολή, αφού κατάφερε να καρφώσει το ακόντιο στα 28,60 μ.

            Έτσι λοιπόν φορτωμένος με 6 μετάλλια, 5 χρυσά και 1 ασημένιο, επιστέφει αύριο το απόγευμα στην Κρήτη, όπου θα προσπαθήσει να μαζέψει δυνάμεις και να κάνει μερικές προπονήσεις, μιας και οι αθλητικές του υποχρεώσεις τον θέλουν να ταξιδεύει ξανά στις 6 Απριλίου για τη Ρώμη, όπου θα αγωνιστεί σε μια επίσης γνωστή για τον Παρολυμπιονίκη μας διοργάνωση, το Italian Open Championship – Grand Prix, το οποίο θα διεξαχθεί στο Grosseto.

Μανώλης Στεφανουδάκης

            «Είμαι ενθουσιασμένος, γιατί κατάφερα να κατακτήσω 2 ακόμα πολύ σημαντικά μετάλλια. Σήμερα,  όχι μόνο πρόσθεσα στη συλλογή μου δύο χρυσά μετάλλια, αλλά είδα τις επιδόσεις μου να ανεβαίνουν στα μέτρα τα οποία επιθυμούσα. Τα 28,60 μ. είναι μια επίδοση πολύ θετική, μια επίδοση που δείχνει ότι κρατιέμαι σε πολύ καλό επίπεδο. Γιατί δεν το κρύβω από τις βολές μου στη διοργάνωση του Fazza ήμουν εμφανώς απογοητευμένος. Ελπίζω αυτή η ανοδική πορεία να συνεχιστεί και να κορυφωθεί στους Παρολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

            Τα μετάλλια αυτά είναι αφιερωμένα σε όλους τους ήρωες του 1821, που έδωσαν αυτόν τον τόσο ηρωικό αγώνα, ώστε να ζούμε ελεύθεροι και να μπορούμε ο καθένας με το δικό του αγώνα να τιμούμε και να υψώνουμε την ηρωική γαλανόλευκη σημαία μας.   

            Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου Σκαντζάκη, Βαρβεράκη και Ιωαννίδη. Την Μαρία Πενταράκη, η οποία για 2 συνεχόμενα έτη εκτελεί χρέη συνοδού-προπονητή και με βοηθάει να ανταπεξέλθω σε αυτά τα πολυήμερα αθλητικά ταξίδια.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ αξίζει στους χορηγούς μου, που βρίσκονται δίπλα μου τόσο οικονομικά, όσο και ηθικά στηρίζοντάς με σε κάθε μου αθλητικό βήμα. Και δεν είναι άλλοι από τους ανθρώπους των εταιρειών ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, μεγάλο μου χορηγό για 3η συνεχόμενη χρονιά, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., G&G – Ανασυσκευασίες,  ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε., CRETA INTERCLINIC, MACRON, ΚΕΝΤΗΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ.»

 

mesaralive.gr  26 March, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα