Αλμυρές κρέπες με γέμιση τυριών

10' προετοιμασία
25' μαγείρεμα
30' αναμονή
Σύνολο: 1 ώρα και 5'
Υλικά
Τεμάχια: 10
10 κρέπες
1 κούπα γιαούρτι αγελάδας, στραγγιστό
2 κούπες κασέρι, χονδροτριμμένο
1 κούπα γραβιέρα, χονδροτριμμένη
1 κούπα φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
1 κουτ. γλυκού ρίγανη
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία
Για να φτιάξουμε αλμυρές κρέπες με γέμιση τυριών, ξεκινάμε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 160°C.
Ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης σε ένα μπολ και μοιράζουμε στις κρέπες.
Τυλίγουμε σε ρολά και τις βάζουμε σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα που να τις χωράει ακριβώς.
Ψήνουμε για 5-6 λεπτά ή μέχρι να λιώσουν τα τυριά.
Δείτε επίσης
- Eλαιόλαδο: Τα δεδομένα για την τιμή μετα τους τελευταίους διαγωνισμούς πωλησης
- Προσωπικός αριθμός: Αντίστροφη μέτρηση – Πώς θα γίνεται η διαδικασία
- Αρνί ρολό με σέσκουλα και μανιτάρια
- Επιδότηση ρεύματος επιχειρήσεων: Εντός της εβδομάδας ανοίγει η πλατφόρμα αιτήσεων
- Πέθανε o Πέτρος Μολυβιάτης