Αμερικανική απόβαση στο... Τυμπάκι

mesaralive.gr  27 September, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Αμερικανική απόβαση στο... Τυμπάκι

Στο Τυμπάκι οι Αμερικανοί για το αεροδρόμιο

Κι ενώ συνεχίζεται το όργιο φημών για ενδεχόμενη δημιουργία νεας αμερικανικής βάσης στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο του Τυμπακίου, σενάριο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, έρχεται σήμερα ένα δημοσίευμα της Εφημερίδας Πατρις να δώσει νέα διάσταση στο θέμα.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει στο πρωτοσέλιδο της η ηρακλειώτική εφημερίδα, οι διεργασίες για την ενεργοποίηση των εγκαταστάσεων στο Τυμπάκι έχουν ξεκινήσει, με διεθνές κλιμάκιο αξιωματούχων να βρίσκεται ήδη στην περιοχή και να έχει εγκατασταθεί κάτω από άκρα μυστικότητα στο χώρο του αεροδρομίου.

Επιπλέον γίνεται λόγος και για ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος που πραγματοποιεί πτήσεις σε καθημερινή βάση στην ευρύτερη περιοχή του νότου , κατά τις βραδινές ώρες καταγράφωντας δεδομένα και λειτουργώντας στο πλαίσιο προστασίας των ευρωπαϊκών συνόρων από παράνομα εισελθόντες μετανάστες.

Τέλος και συμφώνα πάντα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα το παραμικρό καθώς , για την ώρα, η Ελληνική Αεροπορία δεν έχει καμία εμπλοκή με τη δραστηριότητα του αεροσκάφους,.

 

mesaralive.gr  27 September, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα