Αμετάβλητο το εκλογικό σκηνικό σε νέα δημοσκόπηση

Προβάδισμα 20,4 μονάδων καταγράφει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση της GPO για την εφημερίδα Παραπολιτικά, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.
Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει 41,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ 20,7%, το ΠΑΣΟΚ 11,4%, το ΚΚΕ 6,3%, η Πλεύση Ελευθερίας 4,3% η Ελληνική Λύση 3,6% και το κόμμα Νίκη 3,1%. Το ΜέΡΑ25 συγκεντρώνει 1,6%.
Επιπλέον, το 73,6% απαντά πως ότι δεν θα αλλάξει ή μάλλον δεν θα αλλάξει την ψήφο του στις εκλογές του Ιουνίου με ένα 23,2% να απαντά «ναι» ή «μάλλον ναι» στο ίδιο ερώτημα.
Παράλληλα το 51,2% απαντά «ναι» και «μάλλον ναι» στο ερώτημα «αν θα θέλατε να σχηματίσει η ΝΔ μια αυτοδύναμη κυβέρνηση στις επερχόμενες εκλογές, ποσοστό που ανεβαίνει στο 75,2% στο ερώτημα «αν πιστεύετε ότι η ΝΔ θα μπορέσει να σχηματίσει αυτοοδύναμη κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές».
Δείτε επίσης
- Εφές-Παναθηναϊκός AKTOR 85-82: η πρόκριση στο Αμπου Ντάμπι θα κριθεί στο ΟΑΚΑ
- Μετακίνηση σε βάθος 11,5 μέτρων στο Μαγαρικάρι- Δεν υπάρχει σπίτι χωρίς ρωγμές
- Διαβήτης κύησης: Συσχετίζεται με τον κίνδυνο νευροαναπτυξιακών διαταραχών στα παιδιά
- Ελευθερία του Τύπου: Στον πάτο της ΕΕ η Ελλάδα – «Συστημική κρίση» βλέπουν οι Δ Χ Σ
- Κέικ κακάο με καρύδια και νεσκαφέ
Σχετικά άρθρα
- Δημοσκόπηση: Μάχη για τη δεύτερη θέση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Πλευσης
- Δημοσκόπηση GPO: Τα Τέμπη αλλάζουν τα δεδομένα - Έκλεισε κι άλλο η «ψαλίδα» ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
- Δημοσκόπηση: Ηχηρό “καμπανάκι” για τη Ν.Δ-Ζητούν εκλογές οι πολίτες
- Δημοσκόπηση GPO: Σταθερό το προβάδισμα της ΝΔ, πτώση για ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
- Δημοσκόπηση: Τα Τέμπη φθείρουν τους “Μεγάλους”-Ανοδος για Βελόπουλο,Λατινοπούλου