Αν και προηγήθηκε 0-2 τελικά η Γόρτυνα γνώρισε την ήττα με 3-2 από το Αθλόπολις

mesaralive.gr  30 October, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Αν και προηγήθηκε 0-2 τελικά η Γόρτυνα γνώρισε την ήττα με 3-2 από το Αθλόπολις

Αν και στο 44΄ η Γόρτυνα προηγήθηκε με 0-2, τελικά το Αθλόπολις κατάφερε να πετύχει ολική ανατροπή και να επικρατήσει με σκορ 3-1, σ’ ένα παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γόρτυνα έχασε και πάλι πέναλτι και ενώ το σκορ ήταν στο 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν το Αθλόπολις καθώς μόλις στο 1ο λεπτό βρέθηκαν μπροστά στο σκορ όταν μετά από μία κόντρα στην περιοχή οι αμυντικοί του Αθλόπολις σημείωσαν αυτογκόλ και έτσι η Γόρτυς πήρε από νωρίς κεφάλι στο σκορ. Μάλιστα στο 3ο λεπτό η Γόρτυς έχασε μία σημαντική ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά της με τον Κεφάκη ο οποίος μπήκε από τα αριστερά ωστόσο το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 11΄οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα ωστόσο η προσπάθεια του Λουλεμέα χτύπησε το δοκάρι και το σκορ δεν άλλαξε. Μάλιστα οι νεοφώτιστοι συνέχισαν να πιέζουν για να πετύχουν κάποιο τέρμα χωρίς να καταφέρνουν κάτι.

Στο 33΄ η Γόρτυνα έχασε και άλλη σημαντική ευκαιρία όταν ο Προβιδάκης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του ωστόσο το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.

Το καλύτερο ωστόσο οι δύο ομάδες το «φύλαγαν» για το τέλος του πρώτου 45λέπτου. Στο 44΄ η Γόρτυς με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη έκανε το 0-2 και πήρε σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη ωστόσο η χαρά τους δεν κράτησε πολύ. Ένα λεπτό αργότερα στην τελευταία φάση του ημιχρόνου το Αθλόπολις κέρδισε πέναλτι για το οποίο οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έντονα, και ο Ρομπάκης που ανέλαβε την εκτέλεση με διπλή προσπάθεια κατάφερε να μειώσει σε 1-2 και να βάλει την ομάδα του και πάλι στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Αθλόπολις μπήκε πολύ δυνατά και προσπάθησε να πετύχει κάποιο γρήγορο τέρμα που θα το έβαζε και πάλι στο παιχνίδι. Αυτό κατάφερε να το πετύχει στο 66ο λεπτό όταν από λάθος της άμυνας της Γόρτυνας ο Μάρκου ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Μάλιστα οι γηπεδούχοι δεν έμειναν εκεί και στο 75΄κατάφεραν να φέρουν τούμπα το ματς και πάλι με σκόρερ το Μάρκου ο οποίος με πολύ όμορφο σουτ έκανε την ολική ανατροπή στο παιχνίδι.

Ένα λεπτό μετά η Γόρτυνα παρά την ψυχρολουσία κατάφερε να κερδίσει πέναλτι του οποίου την εκτέλεση ανέλαβε ο Ποντίκαλης ωστόσο προς απογοήτευσή των φιλοξενούμενων η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Αθλόπολις: Σταματάκης, Δελιθωμαίδης, Κυραλάκης(65΄ Μάρκου), Αργυρούδης, Λουμπάκης, Δίπλας, Λουλεμέα, Λυκούδης, Μαγάκης(46΄ Δερμιτζάκης), Ρομπάκης(88΄ Δαφνομήλης), Μακρής

Γόρτυς: Χαραλαμπάκης, Ξαγοραράκης, Μερκουλίδης, Σταυρακάκης, Νικολακάκης, Κορδονούρης(22΄ Φουκαράκης), Δημήτρης(71΄ Λουλάκης), Κεφάκης, Τζέρτζι, Προβιδάκης(46΄ Αραβιστάνης), Ποντίκαλης

Grandsport.gr

 

mesaralive.gr  30 October, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα