Αναβαθμίζουν τη  μονάδα επεξεργασίας λυμάτων Καστελίου

mesaralive.gr  05 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Αναβαθμίζουν τη  μονάδα επεξεργασίας λυμάτων Καστελίου

Ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό προκηρύσσει ο Δήμος Γόρτυνας για την ανάθεση του έργου «Συμπληρωματικές εργασίες και προμήθειες στη μονάδα επεξεργασίας λυμάτων απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του έργου: Αποχετευτικό δίκτυο ακαθάρτων και εγκατάστασης επεξεργασίας υγρών αποβλήτων του οικισμού Καστελίου Δημοτικής Ενότητας Κόφινα».

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 198.000 ευρώ τα οποία εξασφαλίστηκαν με ενέργειες της δημοτικής αρχής και προέρχονται από τα έσοδα του Δήμου Γόρτυνας.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά προσφορές έως τις  24 Απριλίου 2019 και ώρα 15:00. Η ηλεκτρονική αποσφράγιση θα πραγματοποιηθεί, από
την αρμόδια επιτροπή, στις  6 Μαΐου 2019 και ώρα 10:00 π.μ.

Σύμφωνα με το τεχνικό δελτίο του έργου, στο αντλιοστάσιο λυμάτων, που βρίσκεται πλησίον της εγκατάστασης επεξεργασίας υγρών αποβλήτων απαιτούνται εργασίες, καθώς και προμήθεια μηχανημάτων  και υλικών  για την αποπεράτωση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Στον βιολογικό καθαρισμό είναι απαραίτητη η προμήθεια μηχανημάτων και υλικών για την αποπεράτωση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων ενώ προβλέπεται η προμήθεια και εγκατάσταση ενός πλήρους  συστήματος  τριτοβάθμιας επεξεργασίας λυμάτων.

Τέλος για τη συμπλήρωση του υφιστάμενου δικτύου αποχέτευσης θα γίνει σύνδεση μεταξύ δύο φρεατίων, με κατασκευή μήκους περίπου 30 μέτρων σε βάθος εκσκαφής τρία  μέτρα.  

 

mesaralive.gr  05 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ