Αναβολή στη δίκη για το έγκλημα με τις… μαγκούρες

  16 January, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Αναβολή στη δίκη για το έγκλημα με τις… μαγκούρες

Σε αναβολή οδηγήθηκε τελικά η δίκη για το άγριο φονικό στο Αντισκάρι με θύμα τον 51χρονο Κώστα Προβιδάκη.

Η υπόθεση θα εκδικαζόταν στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης ωστόσο εξαιτίας ασθένειας ενός εκ των συνηγόρων υπεράσπισης αναβλήθηκε αορίστως.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα κάθονταν τρεις άνδρες, δύο αδέλφια 39 και 30 χρόνων καθώς και ένας 32χρονος φίλος τους. Το πρωτόδικο δικαστήριο είχε επιβάλει και στους τρεις την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Το χρονικό

Στις 23 Μαρτίου 2014, ο Προβιδάκης με το ΙΧ αυτοκίνητό του στο οποίο επέβαινε και ο γιος του, προσπάθησε να διασχίσει ένα στενό δρόμο στο Αντισκάρι, όταν από την αντίθετη κατεύθυνση έφθανε ένα ακόμη όχημα με οδηγό τον 39χρονο κατηγορούμενο από το Αντισκάρι και συνοδηγό τον 32χρονο φίλο του από τη Γέργερη. Ο Προβιδάκης ζήτησε από τον 39χρονο να μετακινήσει το όχημά του για να περάσει, ο φερόμενος ως δράστης, ωστόσο, εξεμάνη, και αφού βγήκε από το αυτοκίνητο μαζί με τον 32χρονο φίλο του άρχισαν να προκαλούν φθορές με μαγκούρες που είχαν μαζί του στο όχημα του άτυχου 51χρονου. Η συμπλοκή πολύ γρήγορα πήρε τραγικές διαστάσεις, αφού στην παρέα των δύο κατηγορουμένων προστέθηκε και ο 30χρονος αδελφός του οδηγού. Και οι τρεις μαζί ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον Κώστα Προβιδάκη.

Το περιστατικό είχε συγκλονίσει την Κρήτη για την αγριότητα της επίθεσης σε βάρος του 51χρονου αλλά και για την αφορμή του περιστατικού.

 

  16 January, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα