Αναχωρεί για Πρέσπες η  Αθλητική Λέσχη Μεσαράς

mesaralive.gr  26 August, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Αναχωρεί για Πρέσπες η  Αθλητική Λέσχη Μεσαράς

Μετά από δίμηνη σχετική χαλάρωση (προπονήσεις κάθε Δευτέρα, μίνι τουρνουά στην Καταλυκή) η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΕΣΣΑΡΑΣ μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Και ξεκινάει δυναμικά όπως κάθε χρόνο με την παρουσία στο 9ο PRESPES SUMMER CAMP που διοργανώνει και φέτος ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας στην περιοχή των Πρεσπών.

Γι αυτό το λόγο αύριο Πέμπτη αναχωρούν για Πρέσπες ο προπονητής του συλλόγου κ. Φουστανάκης Δημήτρης και 11 αθλητές-τριες προκειμένου να συμμετέχουν στην 10ήμερη προετοιμασία.

Σε μια προετοιμασία που θα έχει τρεις προπονήσεις τη μέρα και αγωνιστική προπόνηση που οι αθλητές θα παίζουν με αντιπάλους υψηλού επιπέδου(εθνική ομάδα, εθνική ομάδα Ρουμανίας κ.τ.λ.)που θα συμμετέχουν στο camp.

Μετά το πέρας του camp οι Μεσσαρίτες αθλητές θα αγωνιστούν στο διεθνές κύπελλο "ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ" που διοργανώνει ο Ο.ΞΙ.ΦΛΩΡΙΝΑΣ σε συνεργασία με το Δήμο Πρεσπών και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας.

Φορτωμένοι λοιπόν εμπειρίες και γιατί όχι και με μετάλλια θα επιστρέψουν οι αθλητές της Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου ώστε να βρίσκονται στον αγιασμό και την πρώτη προπόνηση επί Μεσσαρίτικου εδάφους την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου.

Επίσης το Τμήμα Ξιφασκίας της Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ ενημερώνει όλο τον κόσμο που ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με το άθλημα της Ξιφασκίας να επικοινωνήσει με τον προπονητή της ομάδας κ. Φουστανάκη Δημήτρη στο τηλ.6942 466 638 για κάθε πληροφορία.

 

mesaralive.gr  26 August, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ