Ανακοίνωσε δύο ακόμα μεταγραφές ο Εργοτέλης

  22 July, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Ανακοίνωσε δύο ακόμα μεταγραφές ο Εργοτέλης

Δύο ακόμα μεταγραφές ολοκληρώθηκαν σήμερα για τον Εργοτέλη. Πρόκειται για τους Κάστρο και Φρέιτας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκαν και τυπικά οι μεταγραφές των Reis Castro και Encarnacao Freitas στην ομάδα μας. Και οι δυο ποδοσφαιριστές βρεθήκαν στα γραφεία του συλλόγου μας υπογράφοντας τα νέα τους συμβόλαια τα οποία είναι διάρκειας δυο ετών.

Λίγα λεπτά μετά την υπογραφή των νέων τους συμβολαίων και οι δυο παίκτες, ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι, προχώρησαν στις πρώτες τους δηλώσεις.

 «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον ερχομό μου στην ομάδα του Εργοτέλη.  Είναι μια νέα πρόκληση για την καριέρα μου και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να αποδείξω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά στη νέα μου ομάδα» επεσήμανε αρχικά ο ReisCastro και συμπλήρωσε:  «Με την βοήθεια του προπονητή, της διοίκησης και φυσικά του κόσμου, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλή μπάλα και να πάμε τον Εργοτέλη όσο πιο ψηλά γίνεται. Θέλω με την νέα μου ομάδα να κάνω τα καλύτερα μου παιχνίδια. Εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουμε υγεία και να μπορέσουμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας»

Από την πλευρά του ο Encarnacao Freitas «Νιώθω πολύ ικανοποιημένος που μπαίνω στην οικογένεια του Εργοτέλη. Γνωρίζω ότι έρχομαι σε μια ομάδα με ιστορία η οποία διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για να καταφέρει ακόμα περισσότερα πράγματα μέσα στα επόμενα χρόνια. Αυτές τις πρώτες μέρες που είμαι στο Ηράκλειο έχω αποκομίσει πολύ θετικές εντυπώσεις Βλέπω ότι υπάρχει οργάνωση και εξαιρετικοί άνθρωποι.  Επίσης ξέρω ότι θα συναντήσω μια πολύ καλή ατμόσφαιρα και στα αποδυτήρια. Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί θα πετύχουμε φέτος τους στόχους μας και θα κάνουμε τον κόσμο της ομάδας ευτυχισμένο. Με ανυπομονησία περιμένω να αγωνιστώ».

 

  22 July, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα