Ανακούφιση για το 8χρονο αγγελούδι - Η ιστορία πίσω από την εξαφάνιση της

mesaralive.gr  22 September, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Ανακούφιση για το 8χρονο αγγελούδι - Η ιστορία πίσω από την εξαφάνιση της

Τα ίχνη του μικρού κοριτσιού αναζητούνταν εδώ και μέρες από τη γιαγιά της - τη μητέρα του πατέρας της - η οποία έχει και την επιμέλεια της.

Χαμόγελα ανακούφισης σκόρπισε η είδηση ότι το 8χρονο αγγελούδι που εδώ και μέρες αναζητείται έδωσε σημάδια ζωής και είναι καλά στην υγεία του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι χτες υπήρξε επικοινωνία μαζί της από το τηλέφωνο. 

Τα ίχνη του μικρού κοριτσιού αναζητούνταν εδώ και μέρες από τη γιαγιά της - τη μητέρα του πατέρας της - η οποία έχει και την επιμέλεια της. Για τον εντοπισμό της έχει κινητοποιηθεί η αστυνομία ενώ εκδόθηκε και ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνιση της. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα της 8χρονης που την είχε πάρει προκειμένου να περάσουν μερικές ημέρες μαζί δεν την επέστρεψε στο σπίτι της γιαγιάς της με αποτέλεσμα η τελευταία να ζητήσει την παρέμβαση των αρχών. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το 8χρονο κορίτσι βρίσκεται στο κέντρο μιας ενδοοικογενειακής διένεξης που ξεκίνησε με την δικαστική απόφαση αναφορικά με την επιμέλεια της.

 

cretalive.gr

 

mesaralive.gr  22 September, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα