Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες μέρες στην Κρήτη

  01 May, 2019 ΑΡΘΡΑ
Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες μέρες στην Κρήτη

Μετά το μίνι - καλοκαίρι, «ήρθαν» οι βροχές

Μετά το μίνι καλοκαίρι στην Κρήτη και το σούβλισμα του οβελία με ζέστη, ήρθε ο άστατος καιρός της Πρωτομαγιάς και η επιστροφή των εκδρομέων με βροχές. Η αλλαγή στο σκηνικού του καιρού θα συνεχιστεί και την Πέμπτη με άστατο καιρό.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Μανώλη Λέκκα:

Οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με μικρή ενίσχυση στην ένταση τους φθάνοντας στα 4 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα υποχωρήσει λίγο ως προς τις ελάχιστες τιμές της, τις βραδινές και πρωινές ώρες, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας, λόγω και της ηλιοφάνειας, θα ξεπερνάει και τους 21⁰C.

 

Παρασκευή 3 Μαΐου

Πολύ καλός καιρός αναμένεται και για την Παρασκευή για ολόκληρη την Κρήτη με τους δυτικούς ανέμους να εξασθενούν και πάλι επανερχόμενοι στα 3 - 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Αβέβαιη παραμένει η προγνωστική εικόνα του καιρού για το Σαββατοκύριακο εμφανίζοντας όμως μία τάση ενίσχυσης των νοτίων ανέμων σε βόρεια τμήματα της Κρήτης και των ανατολικών - νοτιοανατολικών στα νότια. Η θερμοκρασία πάντως αναμένεται να ανέβει σε αρκετά υψηλότερα επίπεδα.

 

  01 May, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα