Αναρρώνει γρήγορα η σύζυγος και μάνα , Μαρία Σεβαστάκη !

Γιάννης Φραγκιαδάκης  11 December, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Αναρρώνει γρήγορα η σύζυγος και μάνα , Μαρία Σεβαστάκη !

ΠΗΓΗ: NotoSportnews.gr

Για όλους τους φίλους και γνωστούς που γνώριζαν για την φιλική σχέση της οικογένειας μου και της Μαρίας Σεβαστάκη και με ρωτάνε για την πορεία της υγείας της ήθελα να πω ότι:

Η Μαρία Κουρτικάκη – Σεβαστάκη αντιμετωπίζει με απίστευτη ψυχραιμία και στωϊκότητα τον απροσδόκητο και άδικο χαμό του συζύγου και της κόρης της εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε πριν λίγες μέρες λίγο έξω από τις Μοίρες . Η Μαρία αντλεί την τεράστια δύναμη της από την αγάπη των δύο υιών της , των συγγενών και των φίλων της αλλά και όλου του κόσμου που της συμπαραστέκεται. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται ασφαλής σε θάλαμο του ΠΑΓΝΗ όπου υποβάλλεται σε κατάλληλη θεραπεία και φροντίδα . Φαίνεται να έχει ξεπεράσει εντελώς τον κίνδυνο , ενώ αν όλα πάνε καλά δεν αποκλείεται να επιστρέψει ακόμα και την Κυριακή στο σπίτι της.

Εύχομαι να της δίνει δύναμη και κουράγιο ο θεός ώστε να μπορέσει να βρεθεί και πάλι γρήγορα στο σπίτι της όπου την περιμένουν τα παιδιά της και όλοι εμείς που αγαπήσαμε την οικογένεια της.

Δύναμη και κουράγιο για να θυμάται και να «επικοινωνεί» με τους αδικοχαμένους ανθρώπους της στον παράδεισο όπου βρίσκονται!

Τo κείμενο είναι του Γιάννη Φραγκιαδάκη απο το Notosportnews.gr

 

Γιάννης Φραγκιαδάκης  11 December, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ