Αναζητείται το πρόσωπο - γρίφος για το φονικό στις Πατσίδες !

mesaralive.gr  24 October, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Αναζητείται το πρόσωπο - γρίφος για το φονικό στις Πατσίδες !

Πως περιγράφει ο δράστης το άγριο φονικό

Επιμένει ο 66χρονος από τις Πατσίδες ότι δεν γνώριζε τον 69χρονο, ο οποίος εισέβαλε στο σπίτι του, αναζητώντας στοιχεία για άλλο πρόσωπο, το οποίο ίσως και να αποτελεί το «κλειδί» του μυστηρίου.

Ο 66χρονος, ο οποίος απολογείται την Τρίτη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, έχει τραυματιστεί σοβαρά στο στόμα-το μαχαίρι από το χτύπημα του 69χρονου έφθασε σχεδόν μέχρι τον λάρυγγα-εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε τον νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive ο 66χρονος, ο οποίος έχει διατελέσει καθηγητής λογιστικής, περιγράφει ως εξής το σκηνικό της αιματοχυσίας:
Το μοιραίο πρωινό αντιλήφθηκε τον 69χρονο να «κόβει» βόλτες έξω από το σπίτι του, το οποίο είναι απομονωμένο. Κάποια στιγμή τον ρώτησε «τι ακριβώς ψάχνει;».

Ο 69χρονος φέρεται να τον ρώτησε αν γνωρίζει πού μένει κάποιο άτομο, το επώνυμο του οποίου ξεκινάει από Π. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού απάντησε ότι μένει λίγο πιο κάτω, σε απόσταση 1-2 χιλιομέτρων. Το άτομο αυτό το γνώριζε από παλιά και ήξερε που έμενε.
Όμως, κατά τα λεγόμενα του, ο 69χρονος δεν έφυγε. Αρχικώς του ζήτησε ένα μπουκάλι νερό. Ο σπιτονοικοκύρης προσφέρθηκε να τον εξυπηρετήσει και πήγε μέσα στο σπίτι. Όμως και πάλι, κατά την περιγραφή του, ο νεκρός δεν αποχώρησε. «Επειδή είναι πολύ πρωί μήπως μπορείς να μου κάνεις έναν καφέ;».

Και πάλι ο 66χρονος έδειξε θετικός στο να τον εξυπηρετήσει, όπως υποστηρίζει. Μπήκε ξανά μέσα στο σπίτι για να κάνει τον καφέ και τότε εντελώς ξαφνικά, φέρεται να δέχθηκε μία μαγκουριά από τον 69χρονο. Αν και σαστισμένος φέρεται να προσπάθησε να αμυνθεί. Έπιασε ένα μαχαίρι και το πέταξε προς την πλευρά του, όπως λένε κάποιες πληροφορίες. Τότε ο 69χρονος τον έβαλε κάτω και άρχισε να τον χτυπάει με δικό του μαχαίρι. Ο 66χρονος φέρει αρκετά τραύματα από μαχαίρι στο ένα του χέρι με το οποίο προσπάθησε να προστατευθεί και να αμυνθεί.

Ενώ ο 69χρονος τον είχε βάλει κάτω και τον χτυπούσε, ο 66χρονος ισχυρίζεται ότι συναισθανόμενος ότι είχε έρθει το τέλος του, βρήκε την δύναμη να τον φέρει …τούμπα όπου και τον χτύπησε, χωρίς όμως να έχει πρόθεση να τον σκοτώσει.
Επιμένει ότι τον άνθρωπο που εισέβαλε στο σπίτι του και του επιτέθηκε, δεν τον γνώριζε και δεν είχε προηγούμενα μαζί του.

Το πρόσωπο-γρίφος

Το πρόσωπο που φέρεται να επικαλέστηκε ο 69χρονος, κατά τα λεγόμενα του 66χρονου, είναι υπαρκτό. Ή τουλάχιστον κατά διαβολική σύμπτωση στην περιοχή διαμένει κάποιο άτομο με το ίδιο επώνυμο, το οποίο όμως είναι νεώτερο από τον κατηγορούμενο τραυματία και ασχολείται με διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες. 

Είναι πιθανόν ο 69χρονος να αναζητούσε το άτομο αυτό, το οποίο όμως δεν γνώριζε φυσιογνωμικά και να πίστεψε ότι ο 66χρονος επιχειρεί να τον ξεγελάσει; Και αυτό το σενάριο εξετάζεται από την Αστυνομία, όμως όπως ειπώθηκε εξ αρχής, πρόκειται για μία υπόθεση με «σκοτεινά» σημεία. Κάποια πράγματα δεν «δένουν» με τη ροή των γεγονότων. Πάντως, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, σημαντική χαρακτηρίζεται και η κατάθεση του ατόμου, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στην ιστορία.

 

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

 

mesaralive.gr  24 October, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα