Αναζητούν λύση για να κρατήσουν στη...θέση του τον Σφακιανάκη!

mesaralive.gr  18 February, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Αναζητούν λύση για να κρατήσουν στη...θέση του τον Σφακιανάκη!

Μετά το χθεσινό "κάζο" η κυβέρνηση αναδιπλώνεται βλέποντας τις αντιδράσεις- ποιοι θέλουν να σπρώξουν τον κρητικό αξιωματικό στην έξοδο

Να μαζέψει τα...ασυμμάζευτα προσπαθεί τώρα η κυβέρνηση μετά το κάζο της υπόθεσης Σφακιανάκη! Με αφορμή τις κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία προέκυψε ξαφνική εμπλοκή με τον κ. Σφακιανάκη και την πιθανή του μετακίνηση στον Κλάδο Διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΛ.ΑΣ. Ο άνθρωπος που έστησε τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος απομακρύνεται ίσως και με στόχο να...κάνει ο ίδιος την έξοδο!

Αρχικά φαινόταν ότι ο Σφακιανάκης θα μείνει στη θέση του. Αλλά τελικά με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, έγιναν οι τοποθετήσεις των Υποστρατήγων της Ελληνικής Αστυνομίας και ο κ. Σφακιανάκης μετά από πολλά χρόνια "φεύγει" από την υπηρεσία!

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση ο κ. Σφακιανάκης από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος/Α.Ε.Α. μετακινείται στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α.Ε.Α., ως Προϊστάμενος.

Οι αντιδράσεις ωστόσο είναι σφοδρές. Και μέσα στην κυβέρνηση που βλέπουν άλλο ένα φάουλ που θα έχει αντίκρυσμα στην κοινωνία. Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης  πως ο κ. Σφακιανάκης είναι έντονα ενοχλημένος από την μετακίνηση αυτή και σκοπεύει να αρνηθεί. Ο στρατηγός μάλιστα φαίνεται να είναι αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει όλα τα νόμιμα μέσα, προκειμένου να μην μετακινηθεί σε άλλη υπηρεσία της Αστυνομίας έστω και σε υψηλότερο πόστο. Αλλά εάν γίνει αυτό θα οδηγηθεί σε έξοδο.

Την ίδια ώρα φαίνεται πάντως ότι από κυβερνητικά στελέχη αναζητείται τρόπος να αλλάξει η απόφαση και να μείνει στο πόστο του...

 

cretalive.gr

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

mesaralive.gr  18 February, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα