Ανεπανάληπτη συνάντηση της Κρήτης με την Ήπειρο στη Φανερωμένη!

Μέσα στις δύσκολες συγκυρίες που περνά η χώρα μας, τα σκυθρωπά πρόσωπα και τα μελαγχολικά βλέμματα, οι μεσαρίτες βρίσκουν τρόπο να ξεφεύγουν από την καθημερινότητα διασκεδάζοντας μάλιστα μέχρι το πρωί!
Αυτή είναι η Κρήτη, αυτή είναι η Μεσαρά και αυτοί είναι οι άνθρωποί της που κανείς δεν μπορεί να τους κλέψει την φιλοξενία, το χαμόγελο και την λεβεντιά!
Συστατικά που κάνουν αξέχαστη κάθε επίσκεψη στον τόπο μας, όπως αξέχαστη θα μείνει η χθεσινή βραδιά σε όλους όσους βρέθηκαν στη Φανερωμένη, σε μια ανεπανάληπτη συνάντηση όπου η Κρήτη συνάντησε την Ήπειρο!
Στα πλαίσια τριήμερου Φεστιβάλ
Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν χθες στη Φανερωμένη, ήταν μια συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού με τις Σχολές Γεωργιλαδάκης, οι οποίες διοργανώνουν τριήμερο φεστιβάλ!
Μάλιστα ήδη πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις στις Μέλαμπες, χθες στη Φανερωμένη και απόψε στο Σίβα, σε συνεργασία με τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους.
Η χθεσινή βραδιά στη Φανερωμένη, ήταν ξεχωριστή. Ξεκίνησε με καντάδα και κεράσματα από τους κατοίκους του χωριού και κατέληξε με ένα εκπληκτικό γλέντι με κρητικούς και ηπειρώτικους παραδοσιακούς χορούς.
Το συγκρότημα από την Κωστηλάτα της Ηπείρου, στα πλαίσια της εκδήλωσης παρουσίασε και το δρώμενο του Γανωτή σκορπώντας άφθονες νότες γέλιου στον κόσμο που είχε κατακλύσει την πλατεία της Φανερωμένης διασκεδάζοντας μέχρι το πρωί με το συγκρότημα του Γιώργη Νικοφόρου Ζερβάκη, με τις Σχολές Γεωργιλαδάκη και το Ηπειρώτικο συγκρότημα.



Δείτε επίσης
- A1 EΠΣΗ: Εκτός έδρας τεσσάρα για τον ΑΟΤ-Τα αποτελέσματα
- Επιτροπή Διοίκησης-Λειτουργίας&Συντήρησης Φράγματος Φανερωμένης:Απολογισμός αρδευτικής περιόδου 2025
- Τυμπάκι:Θλίψη για τον θάνατο του Γιώργου Χριστοδουλάκη–ανθρώπου της εκπαίδευσης και της προσφοράς
- Δημογραφικός «κατήφορος» και στην Κρήτη- αύξηση γεννήσεων μόνο στο Ρέθυμνο
- “Υπέρ της ισόρροπης ανάπτυξης και της οδικής διασύνδεσης με το νέο Αεροδρομιο Καστελλίου”
Σχετικά άρθρα
- Περιοχές NATURA 2000: εγκρίθηκαν οι μελέτες- μεγάλη κάλυψη της Μεσαράς
- Κρήτη: στην πρώτη πεντάδα στη μη χρήση κράνους ανάμεσα στις Περιφέρειες της χώρας
- Οργανωμένο: Έφερναν χιλιάδες σφαίρες από την Αλβανία στην Κρήτη μέσα σε ειδική κρύπτη
- Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα Κυριακή σε όλη την Κρήτη- πού απαγορεύεται ακόμα και η διέλευση
- Κρήτη: Αύξηση στα περιστατικά βίας κατά παιδιών-γυναικών το πρώτο τρίμηνο του 2025